ÜGYFELEK VISSZAJELZÉSE

Az eddig kapott vélemények rólam, és a szolgáltatásaimról

Kovács Zsuzsival a munkakapcsolatom kerek 20 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Nehéz az ennyi év alatt szerzett tapasztalatot röviden összefoglalni. Ha egy szóban kellene jellemeznem, a profizmus lenne az. Zsuzsi önmagában garancia a maximális szaktudásra, nyugodt, magabiztos problémamegoldó képességre, őszinte, kedves, ügyfélközpontú hozzáállására. Szívből ajánlom a vele történő együttműködést! A JobTraining nem csak egy hiányzó űrt tölt be az általa segített szervezetben, hanem Zsuzsi személyében egy barátot is nyerhetnek a megbízói!

Harmund Mónika, igazgató, cég tulajdonos

Zsuzsa a kedvenc HR -esem, mind közül ezért is dolgozok vele nagyon sok éve ... Szeretem benne , hogy megoldás orientált, és hogy mindig segít ha baj van és közben még mosolyog is. Amióta együtt dolgozunk sokat tanultam tőle ezzel segítve a közös munkánkat, ami azt az érzetet kelti jogosan a kollégáimban hogy egy jól összeszokott HR csapat vagyunk .... és tényleg ! Köszi a munkád Zsuzsi és tartasd meg a jó szokásod : emberi lényként kezeled a munkavállalót akármilyen póziról is van szó, ezt a te nagy erősséged !

Müller Ádám, Variola Logisztika, Tulajdonos

„Zsuzsival együttműködni mindig öröm.

Szinte állandó képviselője online és offline munkáltatói fórumainknak, rendezvényeinknek,  ahol szakmailag és  emberileg is biztosíték  felelős foglalkoztatás témakörében.

Közös munkánk ebben az évben kiterjedt a beérkezett „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2022” pályázatok szakmai zsűrizésére is, ahol újfent szakmai hozzáértéséről tett tanúbizonyságot.

Köszönjük.


Endrész Alexandra szakmai vezető (OFA Nonprofit Kft.)

Miért szeretek Zsuzsival dolgozni?

Röviden: mert hatékony, és ez kell a haladáshoz, a folyamatos fejlődéshez.

Hosszabban:

Segítette az utamat, hogy egy dolgozóból vezetővé válhassak, mely számomra nem volt könnyű feladat. Folyamatosan voltak megoldandó helyzetek, amikben megoldó kulcsot ajánlott és átsegített.

Feladatorientált vagyok, ezáltal probléma esetén megoldást, javaslatot várok és nem mellébeszélést, vagy csak egy meghallgatást. Ezt is megkapom, sőt előremutató javaslatokat is a jövőre nézve, példákkal segíti a megértést, az elsajátítást.

Szeretem az intelligens, széles látókörű embereket, akik folyamatosan fejlesztik magukat. A tanulás egy életen át tartó folyamat, és Zsuzsinál nincs megállás ebben sem. 😊

Tisztelem a változatos megfogalmazás képességét, melyet minden szituációban és emberrel szemben megtalál.

Jó az emberismerete, és pár szóban, vagy mondatban pontosan megfogalmazza azt, amit én még csak gondolok az adott emberről, helyzetről. Ez a fajta ismeret, az ok-okozati összefüggések feltárása, megfogalmazása, elengedhetetlen a megértés és a tovább haladás szempontjából.

Az út még tart, de amíg mellettem van Zsuzsi, tudom, hogy mindent meg tudok majd oldani.

KÖSZÖNÖM ZSUZSI! 😊


Rita, Budapest

Zsuzsival 2 és fél éve dolgozunk együtt, ez idő alatt úgy érzem sokat fejlődtem, köszönhetően az Ő támogatásának, és annak, hogy segített/segít jobban megismerni magam, illetve jobban átlátni bizonyos szituációkat. Sokat tanultam tőle a kommunikációról is. A HR személyén felül, szinte pszichológusnak is mondhatnám, bármivel tudok hozzá fordulni. Rendkívül megértő, támogató és segítő. Tőle azt is könnyebben fogadja az ember, ha rávilágít arra is, ha nem feltétlenül jó az irány. Az interjúk tekintetében is nagy szerepe van, a több körös kiválasztási folyamat és a szűrői nagyban segítik a megfelelő kolléga megtalálását. Jól megértjük egymást, a közös munka gördülékeny Vele.

Tibor, Budapest

Kedves Zsuzsi,   Szeretném kifejezni hálámat és elégedettségemet a közös munkánk kapcsán. Az elmúlt időszakban valóban nagy segítséget nyújtottál nekem az önismeret területén, és nagyon hálás vagyok érte. Az általad felvetett önismereti kérdések és az ezekre irányuló beszélgetések rendkívül értékesek voltak számomra. Segítettél ráébrednem olyan dolgokra, amelyek korábban elkerültek a figyelmemet. Támogattál abban, hogy mélyebben megismerjem a saját erősségeimet, valódi értékeimet és motivációimat. A közös munkánk hatására most újra érzem a lendületet a karrieremben és magánemberként is. A megszerzett tudás és eszközök segítségével felkészültebb vagyok a kihívásaimra és magabiztosabban folytathatom az utam. Köszönöm, hogy mindvégig támogató és inspiráló jelenléteddel mellettem álltál. Nagyra értékelem a szakértelmedet és az empátiádat, amellyel figyelsz és segítesz a személyes növekedésben.   Minden tiszteletemmel,

Mózes Károly Közgazdász WENKEL - Molnár és Mózes F. Kft ügyvezető

Racionális döntéshozóként eleinte kétségekkel tekintettem a HR erejére egy 50 fős kkv életében. Zsuzsi azonban megmutatta nekünk, hogy a mai modern vállalatvezetés szerves része egy jól működő HR. Az elkötelezettsége, kitartó és tettre kész személyisége által hozott folyamatok alapjaiban változtatták meg a vezetők és a kollégák hozzáállását és teljesítményét a mindennapokban. Professzionális, strukturált, kitartó és következetes támogatása Arany fokozatú Felelős Foglalkoztató minősítést hozott eredményül egy kkv életébe. Köszönöm az építő együttműködésedet!

Gergő, Érd

Nem szoktunk külső HR segítséget igénybe venni, mert azt vallom kérdezni mindenki tud, nem egy embert vettem már fel és működött. Az utóbbi években viszont megnőtt a fluktuáció és az interjúk is csak nyomokban emlékeztetnek a régi, megszokott interjúkra. Ajánlás alapján kerültem kapcsolatba Zsuzsannával és azt gondoltam tegyünk egy próbát. Az interjúk lebonyolításában dolgoztunk együtt. Felépített egy kiválasztási folyamatot, több körös interjúkat alakított ki és ahogy látom valóban lehet máshogy is kérdezni. Leginkább a személyiségre és munkamorálra összpontosított. Erős a "szűrője" és csavarosak a kérdések. Érdemes, eredményes és hasznos volt a közös munka. Köszönjük.

Béla, Budapest

JobTraining a legjobb fejvadász cég akivel valaha együtt dolgoztunk...
Sok jó kollégát köszönhetünk neki. (Köszi Zsuzsi��)

András, Budapest

Gyors, érthető, specifikus ügyintézés. Zsuzsa kiváló szakember. Szívből ajánlom. Köszönöm a segítséget!

Nóri, Budapest

Egy profi támogatásával könnyű kitűnni az álláskeresők tömegéből. A Zsuzsival folytatott munka lehetővé teszi, hogy mind te, mind leendő munkaadód tisztában legyetek a benned levő potenciállal.
Zsuzsit ajánlom azoknak, akik meg keresik életük hivatását, de azoknak is, akik mar tudjak, mi az, de nem tudjak, hogyan érjek el. Rendszer-szemlélete, emberközpontúsága felgyorsítja és megkönnyíti, hogy elérd céljaidat.

Marianna, Budapest

Zsuzsiról röviden a véleményem: PROFI!

Hosszú évek óta dolgozunk együtt, és minden egyes beszélgetésünk mindig igazi élmény számomra. Feldobja a napomat! 🙂

Kedves, lelkiismeretes, rendkívül segítőkész, proaktív, és nem utolsó sorban sok-sok éves tapasztalata révén, hihetetlen rálátása van az álláspiacra.

Véleményem szerint ilyen egy igazi HR-es.

Régóta kérem, hogy tartson előadásokat mind álláskeresőknek mind Hr-eseknek, sokak segítségére lenne. 🙂


Erika, Budapest

Ha bárkinek fel lehetne írni receptre, hogy akkor, amikor ÖnMAGát keresi és elakadást érez, akkor csak Téged javasolnálak.
Élmény minden veled váltott szó, hiszen irányt adnak, töltenek, motiválnak.
Hálás vagyok érted, jelenlétedért.

Alexa, Budapest

Vállalatom egy szolgáltató cég, szóval nem gépekkel dolgozom ... sokkal értékesebb termelőegységem van:  az Emberek.
Viszont az emberek is "elállítódhatnak" Zsuzsa diagnózis interjúi segítenek ezt felfedni és javítani , hogy boldog legyen munkáltató és munkavállaló.

Müller Ádám, Variola tulajdonosa

42 éves koromra ébredtem rá, hogy nem találom a helyem hivatásom terén. Segítségért fordultam Zsuzsihoz. Profizmusának köszönhetően, mindössze pár alkalom elég volt ahhoz, hogy megismertessen önmagammal:-) Közös munkával feltártuk a gátló tényezőket és sikerült elindulnom a megoldás felé. Hálás vagyok érte. Szívből ajánlom mindenkinek.

Pali, Budakeszi

Amikor az ember élete egy olyan fordulóponthoz érkezik, ahol az addig szerzett tudása, tapasztalata, munkához való hozzáállása – bárhogy próbálja is, de – nem segíti a továbblépésben, eljön az a pillanat, amikor segítséget kell kérni.

Egy nagyon nehéz időszakban kerestem meg Zsuzsit, amikor felismertem, hogy valami újra, valami másra, a VÁLTOZÁSRA, változtatásra van szükség.

Nagyszerű találkozás volt. Kevés olyan embert ismerünk életünk során, akiben feltétel nélkül megbízunk. Zsuzsi ilyen. Kedves, mosolygós, határozott, nagy tudású, bizalmat ébresztő, rendkívüli ember. Már az első beszélgetés alkalmával tudtam, hogy „jó helyen” vagyok nála, „megérkeztem” és most már minden rendben lesz.

Új világot nyitott ki előttem, új perspektívából engedte látni önmagamat és a világot. Általa megismertem és rácsodálkoztam arra, hogy ki is vagyok valójában, mi rejlik bennem. Segítségével olyan ember lettem, aki tisztában van önmagával, az értékeivel és magabiztosan képviseli önmagát. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy megkerestem Zsuzsit és segítséget kértem tőle.


Erika, Budapest

Zsuzsi igazi vezetői képességekkel rendelkezik, aki szigorú szeretettel fordul a hozzá érkezőkhöz. Hosszú távú dolgokhoz kötődik, örökérvényű dolgok mozgatják a személyiségét. Rendszerező értelem, jó koncentráló képesség, a lényeget megragadó gondolkodásmód jellemzi. Kiváló kapcsolatteremtő, érzi és érti a másik embert, a problémát, ezért is tudja a lényeget nevén nevezni. A beszélgetések során lelkileg is érzi a másikat. Ösztönösen érzi a szavakban rejlő  pszichológiai erőt. Fontos számára a szavak üzenete meg tudja érteni és értetni önmagát.

Rendből születő harmónia az egyik mottója. Tégy rendet és az vonzza a harmóniát.

Stabil, biztos tudás és folytonos tanulás jellemzi, melyet alkalmaz a gyakorlatban. Értéket, erőt, energiát közvetíteni társai felé.

Kapcsolatai a kölcsönösségen, az egyenlőségen alapulnak.  Rá tud világítani a lélek dolgaira és azt érthetően átadja.


M.V. személyiség elemző, Budapest

Apukám találta nekem a Zsuzsit hogy segítsen a céljaim elérésében. Egyáltalán nem bántam meg hogy eljártam hozza pár alkalommal nagyon sokat segített és nagyon örülök hogy megismerhettem egy ilyen csodálatos embert. Minden alkalommal nagyon jól éreztem magam, egy élmény volt hozzá járni.

Viktória, Budapest

Zsuzsival az álláskeresésem során ismerkedtünk meg és már az első telefonos interjún tökéletesen érződött az empatikus, törődő lélek a szakmai előszűrő kérdések mögött. Ez a profi hozzáállás a személyes találkozások alkalmával és a további telefonos kapcsolattartás során olyan bizalmat épített ki bennem a cég iránt, hogy teljesen magamat tudtam mutatni, mindenféle aggály és álca nélkül. Így nyugodt vagyok, hogy a céget képviselve ő már az interjúk során megismerhetett engem és a szakmai kompetenciáimat, látja az erősségeimet és a gyengeségeimet is és ezzel együtt valóban én leszek a csapatuk számára megfelelő személyiség. Elmondhatom, hogy engem Zsuzsi személye és profizmusa győzött meg arról, hogy ez az én helyem és jól döntöttem, amikor ezt a céget választottam új utamnak. Ki tudna és miért is akarna ellenállni egy olyan cégnek, ahol már az állásinterjún is elemében érezhette magát?

Andrea, Érd

Zsuzsit a BusinessHR Masterclass képzésemen ismertem meg. Örülök, hogy találkoztunk, mert Zsuzsi egy igazán profi HR szakember, aki bármilyen szervezeti problémára tud megoldást. És nem csak hogy tudja, de türelemmel el is tudja magyarázni, hogy az miért jó, és a megvalósításban is partnerként tud segíteni. Zsuzsi azok közé a HR szakemberek közé tartozik, akik nem csak szakmailag, de emberileg is hitelesek. Sokat tesz bele a munkába önmagából, energiája és lelkesedése másokra is ráragad. Ez az emberséges hozzáállás, Zsuzsi kedvessége és lendülete az, ami miatt szívből ajánlom őt nem csak HR területen, de karrier tanácsadóként azoknak is, akik állásváltás előtt állnak.

Timár Krisztina, az ÉlményHR.hu alapítója

A legféltettebb „kincsemet” a gyerekemet bíztam Zsuzsira. Amit kapott: hatalmas segítséget a felnőtté váláshoz, a kamasz problémák megoldásához nagyszerű kulcsokat, a tökéletes stressz kezelés technikáját és egy életre szóló gondolkodás módot a célok meghatározásához és az oda vezető út kialakításához. Örökké hálás leszek mindezért. Minden kamasznak szüksége lenne egy ilyen tréningre!!!!!

Éva, Budapest

Zsuzsit 18 éve ismerem. HR vezetőként sokszor kértem ki HR-ügyekben a tanácsát az elmúlt években. Leginkább az elgondolkodtató kérdéseit szerettem, melyekkel rendesen “kizavart” a komfortzónámból. Ugyanakkor mindig rám hangolódott a beszélgetésekben, nagyon melegszívű; elfogadó és megtartó légkört teremtett. Bármikor újra dolgoznék vele, (és fogok is :-)) mindenkinek jó szívvel ajánlom!

A. M., Budapest

Munkám során kerültem kapcsolatba Zsuzsival. Maximális profizmusával és pozitív gondolkodás módjával sokban segítette a munkámat. Megoldást adott a kezembe ahhoz, hogy mindig rendszerben időben elkészüljek a feladataimmal. Az elsőre nagy kihívásnak tűnő dolgokat is bátran kezdjem. Emberileg is nagyon sokat kaptam Tőle. Köszönöm,

Éva, Budapest

Zsuzsát ajánlás után ismertem meg, mielőtt egyetemistaként gyakornoki interjúra készültem. Kétszer voltam már, és rendkívül hasznosnak találtam, hiszen az egész interjút lefedően felkészít, érkezéstől távozásig, ezáltal pedig a diákok elveszett érzése kámforrá válik, magabiztossá válnak, tudják mire számíthatnak. Nekem is meglett az eredménye, már büszkélkedhetek egy gyakornoki állással, és ezért nagyon hálás vagyok! Minden bizonnyal a jövőben is találkozunk még.:)

Péter, Budapest

Mindössze egy nappal életem első komoly állásinterjúja előtt kerestem fel Zsuzsát. Bár már volt egy elképzelésem a szituációról, és igyekeztem frissíteni a szükséges tárgyi tudást, azonban Neki köszönhetem csak, hogy végül tényleg felkészülten várhattam az alkalmat. Profizmusa, szakértelme és elkötelezettsége már az első percben egyértelmű volt. Röpke egy alkalom alatt nem csak, hogy rengeteg jó tanáccsal és jó szóval látott el, de ami a legfontosabb, adott egy új perspektívát és annyi önbizalmat, hogy tapasztalatlanságom ellenére is magabiztossággal telve álltam az interjú elé. Ezeket eredménytől függetlenül is magammal vittem volna. Zsuzsának köszönhetően most az általam megálmodott cégnél, a vágyott pozícióban kezdhetem meg a karrieremet, amiért végtelenül hálás vagyok neki.

Máté, Budapest

Túl jól lát, túl jól kérdez és félelmetes a tükrözése…..Ajánlás alapján találtam Zsuzsira, akihez mély ponton érkeztem, sajnos a korona vírus engem negatívan érintett. A munkahelyemmel eddig sem voltam igazán elégedett, az elbocsátás nem volt a terveimben.Kétségbeesés, céltalanság, harag, düh, sírás… sok negatív érzésen voltam túl. A lényeg, hogy múlt idő. Egyik barátnőm mondta, hogy keressem Zsuzsit, aki segíteni tud.Sokkal többet kaptam mint reméltem. A kifogás, a mélypont helyett a jelent és jövőt látom. Tudok célt írni és tudom ki vagyok, tudom hova akarok eljutni.Áprilisban nagyon mélyen voltam, és legvadabb álmaimban sem gondoltam, hogy június végére jól leszek – minőségi cv-m van, van interjúra időpontom, sőt olyan állásba állok – már a szerződés egyeztetésnél tartunk – mire mindig vágytam, ami eddig soha nem adatott meg.A hálás szó nem fejezi ki igazán, amit Zsuzsinak köszönhetek. Receptre írnám fel mindenkinek Zsuzsit, KÖSZÖNÖM!

Zsófia, Budapest

Sokat kérdez: a legjobbkor a legjobbakat. Már akkor látja az egész erdőt, amikor te még a fát sem látod 😁Szeretek Vele gondolkodni, erősíteni általa a tudatosságom, önmagam mélyebb megismerésével sorra elérni a közösen kitűzött célokat. Zsuzsi! Nem tudok eléggé hálás lenni az immáron több mint egy éve tartó támogató és türelmes munkádért: hétről hétre lassan haladtunk előre… Köszönöm a tudást, a tőled kapott eszközöket, melyek segítenek a problémás, kényes szituációkban is tudatos, motivált, pozitív gondolkodású embernek maradni. Látszik, hogy imádod a szakmádat, a nyitott, barátságos, energikus személyiséged, tájékozottságod, odaadó figyelmed azonnali motiváló példa. Te magad vagy a legjobb referenciád! 🙂🙂

Szilvi, Budapest

Zsuzsival könnyedèn megtalàltuk a hangot a kezdeti :”Nem tudom mit fogok vàlaszolni.” -fèlelmem ellenère. Nagyon segítőkész, és felszínre tudja hozni a gondolatokat ami benned van az irányított, jó kérdésekkel. Ajánlom mindenkinek aki önéletrajz, motivációs levélben akadt el de biztos vagyok benne, hogy a coaching is élmény vele. A titka azt hiszem az, hogy szereti amit csinál. Találkozunk még! Köszönöm!

Nikolett, Adony

Zsuzsa nagyon sokat segített abban hogy megtaláljam azt az utat amit eddig kerestem, és még csomó más dolgokban is segített hogy a jövőben jóban teljesítsek. Előtte könnyen tudtam beszélni bármiről mert mindig megértett és segíteni akart mindenben. Alig várom hogy a jövőben elmondhassam hogy végrehajtottam azt a sok dolgot amit el gondoltam. A te segítségeddel.

Réka, Budapest

Zsuzsival együtt dolgozni mindig nagy élmény. A lendülete és lelkesedése magával ragadó, a közös munka minden alkalommal felemel és szárnyakat ad. Szakértelmének és odaadásának hála megtaláltam a minőségi élethez vezető utat, a tudatos jelenlét fontosságát, és annyit tanultam magamról, mint korábban még sosem.

Andi, Budapest

Zsuzsa a legjobb a szakmában! Mindenkinek ajánlom aki elakadt valahol a szakmájában, munkájában, önéletrajzában, motivációs levelében.

Ramóna, Budaörs

Korrekt, egyenes, őszinte, profi, segítőkész. Élvezetes interjúk. Maximálisan oda figyel mindenre és mindenkire. Csak ajánlani tudom. Köszönöm a bizalmat és a segítséget, a munkámmal igyekszem meghálálni.

Lajos, Budapest

Zsuzsa nagyon jó szakember, minden álláskeresőnek jó szívvel ajánlom az Ő segítségét.

Diána, Budapest

Zsuzsi nagyon sokat segített, hogy megismerjem önmag és fejlessz a hiányosságaimat. Ezáltal magabiztosabb vagyok és jól kezelem a stressz helyzeteket. A tréningek alakalmával önmagamat adhatom, teljesen őszinte vagyok. Úgy gondolom Zsuzsi nagyon sokat segít abban hogy elérhessem a céljaimat.

Mór, Budapest

Zsuzsi egyszerűen fantasztikus! A HR-esek gyöngye! 🙂 Óriási segítség volt ahhoz, hogy megtaláljam, merre is induljak az életben, miután elveszettem az állásom. Amikor kezdtem volna elkeseredni, mindig lelket öntött belém, feltöltödve, megerősödve jöttem el tőle! Nagyszerű felkészítést kaptam Zsuzsitól ahhoz, hogyan készítsem el az adott pozícióra legmegfelelőbb önéletrajzot és kísérőlevelet. A próbainterjúkon átvettünk minden kényelmetlen kérdést, így élesben már bátran, felkészülten tudtam válaszolni az interjúztatóknak. És, ami a legfontosabb, a sok közös munka meghozta gyümölcsét, segítségével megtaláltam azt az állást, amire titkon mindig is vágytam!!! Szívből ajánlom őt mindenkinek, akár abban bizonytalan, hogy jó helyen van-e a munkahelyén, akár már épp állást keres! A befektetett energia, és a munka Zsuzsival meghozza az eredményt!

Hajni, Budapest

Zsuzsának köszönhetem, hogy sikerült bejutnom életem egyik legjobb álláslehetőségére. Közvetlen és segítőkész kommunikációjával nagyban segített az gyengeségeim és erősségeim felismerésében, figyelve minden részletre tanácsokat adott, hogy még jobban szerepeljek. Folyamatos visszajelzései alapján mindig tudtam, hogy miben kell fejlődnöm. Nagyon professzionális hozzáállású HR-es, csak ajánlani tudom.

Kornél, Szabadbattyán

Állást keresve kerültem kapcsolatba Zsuzsival, akit már telefonos beszélgetésünk kapcsán is nagyon szimpatikusnak és jó emberismerőnek találtam. A segítségével nagyon gyorsan, 2 hét alatt sikerült a preferenciáimnak megfelelő munkát találnom. Amikor Zsuzsi jön hozzánk, mindig megkérdezi, hogy jól érzem-e magamat az új munkahelyemen és keressem nyugodtan, ha valami problémám van.

Andi, Budapest

Kedves Zsuzsi, életem egy olyan szakaszában kerestelek fel, amikor látszólag minden rendben volt, én mégis azt éreztem, hogy valamit változtatni kell, mert nem úgy haladnak a dolgaim, hogy elégedett lehessek. Máshogyan kellene szervezni az életem, új szemléletet kellene a munkában alkalmazni, stb. Azt biztosan tudtam, hogy Hozzád kell fordulnom segítségért, mivel korábbról már ismertelek, biztos voltam benne, hogy Te tudsz megoldást javasolni. A helyzetem nem volt súlyos, talán még azt is tudtam, hogy mit kellene tennem, de egyedül nem voltam rá képes. Felkerestelek és egy nagyon izgalmas, ösztönző és tevékeny időszak következett. Nagyon szerettem Nálad lenni, minden alkalommal feltöltődtem és mindig vártam a következő találkozást. Finoman, nagyon profi módszerrel rávezettél arra, hogyan tudom úgy átszervezni az életem, hogy elérjem a céljaimat. Szinte észrevétlenül nagyon nagy erőket mozgattál meg bennem, amik még hosszú ideig velem lesznek. Ahogy az egész folyamat egy belülről fakadó igényből indult, úgy a coaching eredménye is valahol legbelül vert gyökeret bennem. Erősebb, magabiztosabb lettem és neked köszönhetően hiszek magamban, a kitűzött céljaim is sorra megvalósulnak. Azóta sincs olyan nap, hogy ne jutnál eszembe, pedig már több, mint egy hónapja befejeztük a közös munkát. Nagyon hálás vagyok, hogy ennyi mindenre megtanítottál, ha kellett tükröt tartottál és velem együtt izgultál minden lépésnél, velem együtt örültél minden eredménynél. Ha mégis elakadnék és fókuszt veszítenék, azonnal hívni foglak! Tudod, van ott az a szék nálad, ahonnan az ember nem akar felállni 😉 Hálás köszönettel:

llona, Budapest

Amikor először találkoztam Zsuzsával, nagyon félénk és szomorú voltam. Nem volt semmihez motivációm, ráadásul sorra jöttek a kudarcok. De aztán már az első pár alkalom után kezdtem egyre jobban megismerni magam, hogy mi a fontos nekem. Mostmár sokkal magabiztosabbnak és céltudatosabbnak gondolom magam, és ezerszer jobban érzem magam a bőrömben, mint azelőtt. Nagyon hálás vagyok Zsuzsa segítségéért, erősen ajánlom bárkinek, akinek vannak kételyei a képességeivel kapcsolatban.

Barnabás, Győr

Bár az iránytű bennem van, mégsem tudtam, hogy megtalálom-e a célom. Köszönöm, hogy megtanítottad, hogyan használjam, azt ami bennem/kezemben van és felszínre hozzuk. A legjobb döntés volt Hozzád eljönni. Köszönöm.

Balázs, Diósd

Kétségbeesett célkeresés során jutottam el Zsuzsához, egy komplex lelki utazás egyik állomásaként, mert képtelen voltam választ adni az alábbi kérdésre: „Mit is akarok valójában?” Ópusztaszer felé robogva az elmúlt évek teljes homályából árnyak tűnnek elő, s alakot öltve célt, célokat mutatnak nekem. Tudom, érzem, hogy a közösen eltöltött idő, energia befektetés visszaköszönnek ezen az úton. Köszönöm! Korrekt, profi, felkészült, s ami talán a legfontosabb: őszinte! Ajánlani tudom bárkinek, aki a céljai tekintetében eltévedt, nem tudja mit akar, ugyanakkor azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor nem coach-ra van szükség az aktuális probléma közös megoldása érdekében.

Tamás, Budapest

A jelenlegi munkaerőpiac megköveteli egy profi HR es segítségét! Nagyon egyszerű az oka: napjainkban hatalmas “információs zaj” van a piacon, amit érdemes profival szűrni. Amennyiben nem teheti meg egy vállalat hogy házon belül tartson egy munkaügyestakkor, mindenképpen téged választanálak megint mivel többször is bizonyítottál!

Variola Zrt. igazgatója

26 éve vezetem 7 fős vállalkozásomat, mely évről évre fejlődő tendenciát mutat, mégis úgy éreztem, hogy egy belső megújulásra van szükségem.Eljött az idő a szervezetfejlesztésre, ennek a célnak megvalósításához nagyon sok jó tanácsot információt kaptam Zsuzsitól. Kitűnően dolgoztunk együtt, csak úgy repültek az órák észre se vettem. Szerettem a precizitását a magabiztos tudását, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm Zsuzsi

M+I tulajdonsa, alapítója

Rendkívül felkészült előadó és tanácsadó, ami nemcsak az általa tartott prezentációkban mutatkozik meg, hanem a személyes beszélgetésekben egyaránt.Határozott és képes rövid idő alatt felmérni az embereket, ezért nemcsak sablonos tanácsokkal látja el a másik felet, hanem a saját személyiségéből és rutinjából hozott tapasztalatok alapján is.Az elhivatottsága és a zsigeri ösztönössége gyorsan a hallgató felet is magával ragadja, ezért sok esetben észre sem veszi, hogy mennyire gyorsan motiválttá tudja tenni az ügyfeleit is amiatt, mert tényleg hisz abban ami a cél. Minden találkozás egy élmény és feltöltődés Zsuzsival.

Linda, Budapest

Az egyetemi éveim vége felé közeledve elbizonytalanodtam. Hiába szeretem, amit tanulok, nem voltam biztos abban, hogy tényleg ezzel akarok foglalkozni, és abban sem, hogy jó lennék benne. Az állásinterjúk gondolata is megijesztett, nagyon izgultam még egy próba helyzetben is. Zsuzsa segített visszanyerni a magamba vetett hitet, új célokat találtam. Minden alkalom után érezhető volt a változás, sokat nőtt az önbizalmam. Zsuzsa felkészítésével jól szerepeltem interjú helyzetben is és nemsokára kezdek az új munkahelyemen. Idén pedig sokkal izgatottabban és magabiztosabban kezdtem el a félévet az egyetemen, mint eddig bármikor. Úgy érzem sínen vagyok. Nem tudom elégszer megköszönni!

Rebeka, Szentendre

Zsuzsa hatalmas segítséget nyújtott nekem abban, hogy megtalálhassam álmaim munkahelyét, ami úgy érzem, nélküle nem sikerült volna. Emberséges hozzáállásával, és kiváló szakmai tudásával segített engem, tanácsokkal látott el, bíztatott. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy megismerhettem és rendkívül hálás vagyok azért, amit értem tett.

Erika, Budapest

Zsuzsi a karrier íránytű, munkája során felméri aktuális állapotod(helyzeted) és közösen megkeresi veled azt az irányt amire vágysz és hosszútávon elégedett lehetsz vele. Ha megvan az irány akció tervet készít és elindultok a karrier, munka lehetőség célja felé. Ajánlom Zsuzsit azon személyeknek akik elégedetlenek aktuális helyzetükkel és azt akarják csinálni amivel elégedettek lehetnek.

Tamás, Budapest

Nagyon élveztem a közös munkát, amelynek során sok hasznos tanácsot és rengeteg önbizalmat kaptam. Mind a coaching, mind az álláskeresés területén fontos eredményeket sikerült elérni. Bár alig van munkatapasztalatom, hamar találtam olyan munkát, amit egyetem mellett is tudok vállalni, és a pályaválasztással kapcsolatban is jelentősen előrehaladtunk. Egy-egy alkalom után sokkal nyugodtabban jöttem el, mint ahogy megérkeztem. Amennyiben a későbbiekben elbizonytalanodok majd, tudom, hogy hova érdemes mennem. Köszönöm, Zsuzsa!

Anita, Törökbálint

Mindenre van megoldás, legfeljebb nem látható annak, aki szembesül az adott problémával! Zsuzsi egy percig sem állítja, hogy helyettünk lát, vagy helyettünk dönt bármiben és nem oldja meg helyettünk a kérdéseinket, de segít megtalálni azt a fajta önbizalmat, ami kell a szint lépéshez, segít észrevenni a lehetőségeinket és a képességeinket. Megtalálja az ideális jelölteket ha szükséges, vagy az ideális pozíciót. Szakmailag és emberileg egyaránt támogat. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm Zsuzsi!

Balázs, Budapest

Kedves Zsuzsi! Szeretném megköszönni a hatékony segítséget és a bizalmat amit akkor éreztem, amikor hozzád fordultam álláskeresés ügyben. Több hónapnyi sikertelen álláskeresés és pár olyan állásinterjú után – mikor úgy éreztem jól szerepeltem mégsem engem választottak – kerestem fel Zsuzsit, hogy segítséget kérjek. Találkozásunk nagyon jó hangulatban telt. Profi szaktudást kaptam az önismeret terén, a pályairány meghatározásához és az “ütős” önéletrajz elkészítéséhez. Úgy éreztem szakértő kezekben vagyok. Zsuzsi stratégiáján és konkrét példáin keresztül sikerült megfogalmaznom, milyen állást is szeretnék. Magabiztosabb lettem és rövid időn belül sikerült elhelyezkednem. Még egyszer nagyon köszönöm a segítő munkád.

Barbara, Budapest

Vannak időszakok, amikor valamiért megakadnak a fogaskerekek a könnyű dolgok nehezebbé válnak, ami világos az elhomályosul, a tiszta zavaros lesz… Éppen egy ilyen válság közepén kerestem meg Zsuzsát. Munkahelyemmel gyűlt meg a bajom, ahol sokáig gyűjtögettem magamban a tüskéket és úgy éreztem, hogy az egyetlen megoldás a távozásom lesz, mely gondolataimat a kétség és félelem burkolta be. Megbecsültség nélkül dolgoztam, szállítottam az eredményeket, mígnem elfáradtam és úgy éreztem útvesztőbe érkeztem, toporgok egyhelyben, nem találom a „előrét”, nincs már bennem öröm, a kiégés korai jeleit érezem… Zsuzsát azért kerestem meg, mert az útvesztő által megcsorbult önbizalmamat szerettem volna visszanyerni és magabiztos döntésre jutni a helyzetemet illetően. Az önbizalmam visszanyerésén kívül többet kaptam, átfogóbb önismerettel gazdagodtam, ami a karrierem sikeres folytatásának az egyik legfontosabb eleme. (Végül magabiztosan hagytam magam mögött munkahelyemet.) Elégedett, magabiztos és kiegyensúlyozott vagyok. Köszönöm Zsuzsa! 🙂

Balázs, Budapest

„Hogyan legyél sikeres az állásinterjún”

A Szent István Egyetem Tehetséggondozási és Karrier Irodája idén is megszervezte az Állásbörze Felkészítő Napok programsorozatát. Az elhelyezkedést segítő ingyenes előadásokat tartalmazó programsorozat ebben az évben is három napon keresztül, budapesti és gödöllői helyszínen várta munkakereső fiataljainkat és a térség lakosait.

Idén az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy az Állásbörze Felkészítő Napok első előadójaként elfogadta meghívásunkat Kovács Zsuzsanna Job Tréner, coach, a JobTraining.hu megálmodója és tulajdonosa. Zsuzsanna munkája során 15 év szakmai tapasztalatával segíti a hozzá fordulókat a felkészülésben. Álláskeresőknek, GYES-ről visszatérő kismamáknak, munkáltatóknak és oktatási intézményeknek segít elérni kitűzött céljaikat. A tanácsadások mellett, fejvadászként és szervezetfejlesztőként is támogatja az eredmények elérését. Számos interjú helyzetben volt ő maga az interjúztató és több mint 2500 óra munkavállalói- , valamint munkaadói tréning vezetési gyakorlattal rendelkezik.

Április 9-én hétfőn, a közel 60 érdeklődőt megmozgató „Hogyan legyél sikeres az állásinterjún” című előadáson kaphattunk betekintést az álláskeresés fortélyaiba. A leggyakrabban használt interjútechnikákon túl, megismerkedhettünk a verbális és nonverbális kommunikáció jelentőségével, az önismeret és a célok kitűzésének fontosságával. Az eseményen a felkészülést érintő általános tudnivalókon felül, ízelítőt kaptunk a legfrissebb kiválasztási trendekből is.

Képet kaptunk a mostanában egyre inkább előtérbe kerülő automatizált videó interjú rendszeréről és megtudhattuk azt is, hogy miből is áll egy „igen szendvics”. Hasznos tanácsokat kaptunk a kínos, vagy egyenesen tiltott kérdések megválaszolására vonatkozóan, ráadásként pedig praktikus és jól használható információkat kaptunk arról is, hogy mennyi mindent elárul egy-egy állásról az amit az interjúztató kérdez. Végezetül pedig elhangzott Zsuzsa egyik legfonottabb intelme az állásinterjúra készülők számára; mégpedig az, hogy bármennyire izgulnak is ebben a szituációban, sose felejtsék el, hogy a beszélgetésen az álláskereső és a munkáltató képviselője egyenrangú tárgyalópartnerként vesz részt.

A gyakorlati életből hozott példák nemcsak közelebb hozták az elméleti anyagot, hanem arra is ösztönözték az előadás résztvevőit, hogy feltegyék az őket foglalkoztató kérdéseket. Az előadó kedvessége, közvetlen, mégis professzionális előadói stílusa és magával ragadó személyisége együttesen volt a garancia arra, hogy az előadás résztvevői elégedetten távozzanak a helyszínről.

Az interjúfelkészítést követően számos visszajelzést kaptunk hallgatóinktól azzal kapcsolatban, hogy a továbbiakban is szívesen vennének részt Zsuzsa által tartott előadásokon vagy tréningen, legyen az akár interjú felkészítés, vagy egy béralku, bértárgyalás előadás.

Irodánk már 2010 óta biztosít az egyetem diákjai számára hasonló elhelyezkedést segítő programokat; így bátran jelenthetjük ki, hogy Zsuzsanna szervezéshez való hozzáállása, és rugalmassága kiemelkedő profizmusól árulkodik. A honlapon is megtalálható mottóval élve a JobTraing.hu a Szent István Egyetemen már „letette jövője alapjait”, így őszintén reméljük, hogy lesz még alkalmunk vele együttműködni a Tehetséggondozási és Karrier Iroda elkövetkező programjai során is. Köszönjük!

Szent István Egyetem, Tehetséggondozási és Karrier Iroda, Lajkó Istvánné irodavezető és Mészáros Ágnes karrier-tanácsadó

Zsuzsával teljesen megújult, meggyorsult és professzionálisabbá vált a felvételi procedúra a cégünknél. Amióta vele dolgozunk, sokkal nagyobb magabiztossággal választjuk ki a nekünk megfelelő jelölteket. Az előminősítés az interjúztatás és a kiválasztás során végig a segítségünkre volt. Segített kérdezni, irányította a interjú folyamatát, közben megfigyelte a jelentkezők reakcióit, amit a végén közösen értékeltünk ki. Segítségével sikerült kizárni a szimpátia faktort és a jelölteket valódi szakmai szempontok alapján tudtuk értékelni, amellyel rengeteg időt, pénzt és energiát spótoltunk meg megunknak. Mindenképpen ajánlom azoknak a vállalatoknak, amelyeknél nagy a fluktuáció, vagy hosszú ideje betöltetlen pozícióik vannak, amelyre régóta nem találják a megfelelő embert.

BePro Solutions Kft. tulajdonosa

Amikor először találkoztam Zsuzsival, akkor finoman szólva sem voltam életem formájában. Az első 2-3 találkozó úgy telt el, hogy igazából az én részemről semmit nem tettem bele a közös munkába. Aztán jött nálam valami ihlet féleség, hogy hiába teszi oda magát a Zsuzsi, ha én meg nem. Így elkezdtem megcsinálni, amiket Zsuzsi kért a következő találkozónkig, és láss csodát elkezdett működni a dolog! Sok dolgot sikerült szerintem igen rövid idő alatt helyretennünk! Így csak egy dolgot szeretnék már csak hozzátenni: KÖSZÖNÖM!

Balázs, Budapest

Mikor Zsuzsannával először találkoztam, egy kedves, de nagyon határozott és céltudatos ember benyomását tette rám. Aztán, ahogy egyre jobban megismertem, rájöttem, hogy könnyű ilyennek lennie, hiszen nem véletlenül vérprofi! Megkérdőjelezhetetlen szaktudása magas fokú empátiával párosul, ezért bárkivel hamar tud egy nyelvet beszélni. Ugyanez igaz előadásaira is, szakmai ismereteit úgy tudja átadni, hogy közben mindvégig érthető marad, sőt, személyes tapasztalataiból szemezgetve kifejezetten élvezetes és marasztaló légkört teremt maga körül. Kezdőtől a nemzetközi csúcsvezetőig mindenkinél megtalálja, amiben segíteni tud a személyes vagy karrier célok elérésében. Azt gondolom, a Zsuzsannával való közös munka átértékeli a coaching fogalmát, és ha valakinek hiányérzete volt eddigi coaching programjai során, akkor keresse őt bátran, mert benne megvan az a bizonyos X-faktor!

E. Tibor, Budapest

Több hónapja, kilátástalannak tűnő munkatárs-keresésemet követően találkoztam Zsuzsival. Pár napon belül személyesen felkeresett és szakszerüen felvázolta a lehetőségeket. Ezt követőern néhány héten belül sikerült az általa megküldött ( szempontjaim szerint szelektált ) önéletrajzok közül egy megfelelő kollegát találni. Az élet ugy hozta, hogy további munkatársra lett váratlanul szükségem. A haladéktalanul küldött további önéleterajzok közül ismét megoldodott a gondom. Köszönet a lelkiismeretes,szakszerű és korrekt munkájáért! Nagy segitség volt számomra.

Szent-Királyi Kft. tulajdonosa

Évek óta kergettem egy álmot: Szabad akartam lenni, abból élni amit szeretek, mi több, élvezek csinálni. De jöttek a csekkek, az életnek néha más terve volt mint nekem és én halogattam. Mindig volt holnap… Egyik nap elém készült Zsuzsi névjegye. Felhívtam és elkezdtünk dolgozni együtt azon, hogy ne legyen több “holnap”. Zsuzsi pályára állított akár a NASA egy Szaturnusz felé tartó műholdat. Az én célom is távoli és nehéz, de a Zsuzsitól kapott eszközökkel és tudással biztosan elérem. Lehet, hogy lesznek közben korrekciók és problémák, de a legsötétebb napon is tudni fogom, mi a programom: Elérni a Szaturnuszt. Ha netán oldalba találna egy kóbor meteorit, majd az en Huston-Zsuzsim segít. Mert ő egy végletekig megbízható és segítőkész SZAKEMBER.

Renáta, Budapest

Amikor Zsuzsihoz fordultam, tanácstalan voltam a szakmai jövőmet illetően. Több mint tíz éves tapasztalattal a hátam mögött csak annyit tudtam biztosan, hogy a jelenlegi munkámban nem vagyok boldog. Zsuzsi segített rávilágítani az erősségeimre, rendszerszemléletet hozott az életembe és pályára állított. Stratégiát, konkrét akciótervet készítettünk. Lépésről lépésre kerültem tisztába önmagammal. Profi, szakértő segítségre leltem, praktikus tanácsokkal konkrét helyzetekre. Zsuzsi óta megnőtt a szakmai magabiztosságom és abban is segített, hogy ezt a külvilág számára is láthatóvá tegyem. Profi lett az önéletrajzom, tudom, hogyan készüljek fel egy interjúra, hogyan válaszoljak a fizetési igény kérdésére. És ez csak pár példa arra, hogy mi mindenben kaptam hatékony segítséget.Ajánlom mindenkinek, aki bizonytalan abban, mit szeretne hivatásának, de annak is, aki már tudja, csak a hogyanban nem biztos. Nem is gondoltam volna, hogy profi eszközökkel milyen könnyű kitűnni az álláskeresők sokaságából.Nemrég kaptam egy komoly állásajánlatot, de nem fogadtam el, mert mostmár biztosan tudom, hogy mit akarok és tisztában vagyok a képességeimmel, eredményeimmel. És ezt Zsuzsinak köszönhetem. Igazából csak azt sajnálom, hogy nem korábban, már évekkel ezelőtt találkoztam vele.

Mariann, Budapest

Kedves Zsuzsi! Nagyon hálás vagyok, hogy lehetőségem volt együtt dolgozni veled. Pályakezdőként fordultam hozzád, hogy találjak munkát, szinte mindegy is volt, hogy milyen. Ám a segítségeddel új önismeretet, önbizalmat kaptam és sikerült egy teljesen új karriercélt és élet-utat megtalálnunk, amit tényleg magaménak érzek. Köszönöm a rengeteg türelmet, dicséretet és biztatást. Rengeteg új tudással lettem gazdagabb, amit későbbiekben is kamatoztathatok és biztos vagyok benne, hogy ez is hozzájárul majd sikereimhez.

Nóri, Zebegény

Kedves Zsuzsi! Nagyon örülök , hogy megismerkedtünk álláskeresés és kiválasztás kapcsán. Az interjúkon sokat segített, az őszinteséged, vidámságod és pozitív élet és munkaszemléleted. Sok biztató szavad volt , amiből arra következtettem hogy jó az út amin haladunk és így magabiztosabb is voltam. Bár a céget képviselted, sokszor még is úgy éreztem én is kapok segítséget bőven. 3 hét alatt sikerült állást találnom és ezt neked is köszönhetem. Az érzésem végig az volt: cél hogy lássuk a munkaadóval hogy kölcsönösen szükségünk van egymásra.Köszönöm.

K.Ferenc, Szigetszentmiklós

Kedves Zsuzsa!Nagyon profi és segítőkész munkájának köszönhetően sikerült végzettségemnek megfelelő állást találnom. Az álláskeresés időtartama is nagyon kedvező volt. Nem egészen két hónap alatt az Ön szakszerű és nagyon humánus hozzáállásának köszönhetően célba értem. Nagyon köszönöm az Ön segítségét.

Sándor, Budapest

Nagyon szépen köszönöm neked azt a sok-sok segítséget, amit tőled kaptam. Nagyon féltem az interjútól, de olyan optimista embert varázsoltál belőlem, hogy el sem hittem. Nagyon sok pályázó közül kerültem ki győztesen! Nem volt könnyű dolgod velem, mégis segítőkészen, türelmesen, rugalmasan fogadtál mindig. Nagyon kevés lenne rá a hely is, és az idő is, hogy mindezt megköszönjem neked. Nagyon profi szakember vagy, én mindenkinek azt tanácsolom, hogy ha segítségre van szüksége, akár munkavállalás, akár munkaerő keresés terén, bizalommal forduljon Zsuzsihoz, tutira nem foga csalódni!!!

Melinda, Budapest

Cégünknek, növekedés következtében szüksége lett két fő munkatársra. 2017. októberében megismertem, Kovács Zsuzsát, aki HR feladatokat végez cégek megbízásaiból. Személyes találkozás során meggyőződtem arról, hogy Ő az akinek segítségével meg tudjuk találni a megfelelő új munkatársakat. Zsuzsának elmondtam az elképzeléseimet és elvárásaimat, ezt követően a megbízást megkötöttük. Rövid időn belül tapasztaltam, hogy Zsuzsa az elvárt feladatot, valamint szakmai tudását magas szinten végzi. Úgy saját maga mint a jelentkezők felé, komoly elvárásokat támaszt. Motiváltsága minden téren megtapasztalható. Maximálisan képviseli a megbízó által elmondott elvárásokat, és ezek alapján válogatja ki a jelentkezőket. Így továbbítja az Önéletrajzokat. Támogatott mindenben, jelenlétével segített a személyes meghallgatások lebonyolításánál. Biztos vagyok benne, hogy Zsuzsával fogunk még együtt munkatársat keresni cégünk részére. Ajánlani tudom Őt mindenkinek, hiszen ezt a feladatot is érdemes profi szakemberre bízni.

K3S Kft., Tulajdonsa

Kedves Zsuzsi, Úgy gondolom, hogy nincsennek véletlenek, igy az sem véletlen hogy pont Veled hozott össze az élet, amikor ‘mid – karrier life’ krizisbe kerültem…Bár az első beszélgetésünkkor még fel – fel merült bennem a kérdés, hogy nekem tényleg egy carrier coachra van szükségem?, de már az első találkozás után bizalmat szavaztam Neked. Ott és akkor pont egy ilyen pozitiv, megértő, ugyanakkor céltudatos és energikus emberre volt szükségem, aki a közös feladatokkal és a munkánk során feltett kérdésekkel tükröt tartott és segitett karrier utam, saját magam és céljaim feltérképezésében.Az közös munkánk során tapasztalt empátiád, tanácsaid és az hogy mindig elérhető voltál, nagyon sokat jelentett számomra és óriási köszönet érte! Amit pedig külön szeretnék kiemelni – mert sajnos ebben a rohanó világban nem gyakran tapasztaljuk – az a sok pozitiv biztatás amit Tőled kaptam. Szerintem sok ember életét lehetne már csak azzal javitani ha a pozitiv biztatásaid receptre irhatók lennének.Cimszavakkal jellemezve Zsuzsit: maximális profizmus, felkészültség 24/7 elérhetőség, flexibilitás, empátia, megbizhatóság és tisztelet és nagyfokú segitőkészség! Mindnekinek szivből ajánlom őt! Hálás köszönet és sok sikert kivánok Neked!

Enikő, Budapest

Üdvözlök Mindenkit, aki ezt olvasni fogja! Azzal a kéréssel fordultam a mai napon talán 13:00 óra körüli időbe a Zsuzsihoz, hogy szükségem lenne a mai napon egy emberre Nógrád megyében egy alkalmi munka elvégzésére. Ez nem ritka kérés mondta Zsuzsi, csak az idő rövidsége és az igények voltak nem mindennapiak :)Azt kérte, küldjek át infókat és segít. Kb. 1,5 óra múlva hívott, hogy küldött nekem emailt, nézzem meg. Kaptam 14 db. cv-t, melyeket átnéztem, és a második telefonál ást követően megtaláltam az emberem, akit kerestem! Nagyon Köszönöm azt az emberi magatartást és szakmai profizmust, mely Zsuzsit jellemzi, kevesen vannak, akik ezt képviselik! Nem beszélve arról, hogy biztosított a felől, hogy a jövőben is maximálisan áll a kéréseim felé! Köszönöm!!!

A. Zsolt, Személy-és Vagyonvédelem

Kedves Zsuzsi!Nagyon örülök, hogy megismerhettelek az álláskeresésem kapcsán. Nem sok tapasztalatom volt ezen a téren és őszinte leszek, mindig fenntartásom volt a fejvadász cégekkel kapcsolatosan:-) Általad egy teljesen más dimenzióban megközelített interjúkon vehettem részt, ahol őszintén megmutathattam én is a személyiségemet.Köszönöm mind a szakmai és személyes tanácsaidat, a támogatásod és sok biztatást, melyek által sokkal magabiztosabban tudtam én is megméretni magamat. Kívánom, hogy mindenki ilyen profi és nagy empátiával rendelkező fejvadásszal találkozzon az álláskeresése kapcsán!

Veronika, Budapest

Zsuzsi oktatásai mindig lenyűgöztek. Mindegy milyen száraz, nehezen emészthető anyagról volt szó, a lendületével és a lényegre törő előadásával élvezetessé tette az oktatás minden pillanatát, amit a jó humorával felejthetetlenné varázsolt. Mindezek mellett a felkészültsége és precizitása által mindig magas szinvonalú képzést biztosított.

Andrea, Budapest

Sokat kerestem egy olyan helyet, ahol megbecsülnek, értékes lehetek és még a fizetés is jó. Miután lett egy gyermekem úgy éreztem, hogy egyre nehezebb a munkaerő piacon elhelyezkedni. Nem volt választási lehetőségem, egy ideiglenes munkát kellett elvállalnom. De sajnos nem fogadtak a csapat tagjává. Egyre rosszabbul éreztem magam a munkahelyemen, de hiába raktam fel az önéletrajzomat különböző hirdetési portálokra, nem jött válasz. Vagy 8 órába kerestek munkaerőt. Aztán mint derült égből a villámcsapásként felhívott Kovács Zsuzsanna fejvadász, a JobTraining Kft vezetője egy állás ajánlattal. És nem hagyta magát! Kiszemelt egy könyvelői állásra és tudta, hogy nekem jó lesz az a hely. Kompromisszum képes volt! 8 órába kerestek munkaerőt, de a 6 órát is elfogadta. Mindenképpen találkozni akart velem, hogy bemutasson ügyfelének. Mindent tisztáztunk, hogy mikor és hol találkozzunk, illetve megbeszéltük az egyéb információkat is, ez után még levélben is megerősítette a találkozás időpontját és helyszínét. Izgatottan indultam neki a találkozónak. Ez volt az első alkalom, hogy engem kerestek meg, nem pedig én kerestem meg egy céget. Mikor betértem kellemes légkör fogadott. Bemutatkozás után azonnal elkezdődött az interjú, ahol Zsuzsi és a leendő munkaadóm is helyet foglalt. Mindent kimerítő kérdés özön volt, de feszültségektől és fáradságoktól mentes . Kitértünk a magán életre, a szakmai témákra és arra, hogy képzelem el a munkát a cégnél. Kérdés, azonnali válasz. Utána még az ügyvezető is bemutatta cégét, elbeszélgettem vele is kicsit, és a szakmai teszt után megegyeztünk, hogy egy próba napra. 4 nap telte el az első és a második interjú között. Közben Zsuzsi felhívott, hogy értesüljön arról, hogy a második időponttal kapcsolatban minden érhető-e. Mindent rögzítettünk írásban is, ami nekem azért volt jó, mert bármikor visszatudtam keresni amit beszéltünk telefonon. A próba nap sikeres volt. Itt már csak az ügyvezetővel találkoztam, de a sikeres felvétel után Zsuzsi továbbra is tartotta a kapcsolatot velem egészen addig, míg meg nem kötöttük a munkaszerződést és el nem kezdtem az első napom. Gratulált a felvételhez és megbeszéltük, hogy mi volt a próba napon. Nagyon kedves volt és mind végig fogta a kezem! Számíthattam rá, ha bármi kérdésem volt és mindent, mindent amiről beszéltünk telefonon, írásban is megerősített. Most úgy érzem végre a helyemre kerültem. Megtaláltam azt a munkahelyet, ahol jól érzem magam és ezt Kovács Zsuzsannának köszönhetem a JobTraining Kft vezetőjének. Hálás vagyok érte.

Nikolett, Budapest

Cégünk szervezeti átalakításánál kértük Zsuzsa segítségét, sem időnk, sem kapacitásunk nem volt a munkaerő toborzásra. Gyors, hatékony egyeztetést követően Zsuzsa elkezdte a toborzást, majd pár nap elteltével, az előszűréseket követően naponta több jelöltről kaptam értesítést, rövid összefoglalóval, egyéni észrevétellel. Mi már csak azokat a jelölteket kaptuk akik ténylegesen a cég profiljához tartoztak, így nekünk már nem volt szükséges válogatni, szelektálni, csak interjúztatni és kiválasztani a megfelelő új munkaerőt. Személyesen, telefonon és elektronikusan is a közös munka gördülékenyen, gyorsan ment. Köszönjük a közös munkát és biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben is Zsuzsa szakértelméhez fordulunk munkaerő toborzás tekintetében.

Ebur Kft, tulajdonsa

Szakmai tudása, megkérdőjelezhetetlen, profi! Neki köszönhetem, hogy nem csak, hogy bejutottam az állásinterjúra (cv írás), hanem sikeresen vettem az interjú adta akadályokat. A végeredmény is meglett, én kaptam az állást, ami a céljaimnak megfelelő! Köszönöm! Ajánlani tudom mindenkinek!

Etelka, Balatonalmádi

Maximálisan profi, kedves, segítőkész. Mindenkinek szívből ajánlom és nagyon köszönöm, hogy segítesz a szakmai előmenetelemben!!

Brigitta, Budakeszi

Gördülékeny, megbízható, kedves és segítőkész! Zsuzsi által sikerült munkát kapnom, ezért nagyon hálás vagyok neki! Mindenkinek szívből ajánlom őt!

Edit, Budapest

Szerintem velem rekordot döntött Zsuzsi! Kettő nap alatt megtalálta nekem a tökéletes munkahelyet! 🙂 Gyedről visszatérő anyukaként elsődleges szempont volt számomra, hogy lakóhelyemhez közeli legyen, feltétlenül részmunkaidős, ugyanakkor szakmai kvalitásaimnak megfeleljen. Zsuzsinak ehhez két nap kellett úgy, hogy ebben benne volt az interjú és a döntés is a munkáltató részéről. Egyszerűen zseni! Gondosan ügyel a kereslet-kínálat párosítására, messzemenőkig szem előtt tartja a munkáltató és a munkavállaló igényeit. Köszönöm Neked, Zsuzsi, hogy vagy és hogy ilyen profin végzed a nem könnyű feladatod! 🙂

Otilia, Budapest

Segítőkész, támogató, minden kérdésemre választ tudott adni, minden aggodalmamat el tudta feledtetni. Zsuzsi neked köszönhetem, hogy két hét és két interjú után már meg is volt a munkám és nem kellett hónapokig kutatnom, sikertelenül próbálkoznom. Köszönöm!

Zsuzsanna, Budapest

Egy workshop keretein belül találkoztam a Zsuzsival, a fantasztikus szakemberrel, aki rengeteg hasznos tanáccsal látott el. A tanultakat a gyakorlatban is használtam és 1 hónapra rá be is hívtak álmaim munkahelyére, ahova fel is vettek :)Köszönöm, Zsuzsi

Mini, Budapest

Végre átlátom a dolgaimat, tudok rangsorolni és eredményeket elérni. Eddig csak a határidőket vettem figyelembe a teendők sorrendjénél, de van ennél sokkal hatékonyabb módszer is. Sőt több is! Zsuzsi, nagyon szépen köszönöm neked a sok értékes információt, amivel hozzájárulsz az üzleti sikereimhez! Igazán hálás vagyok érte!

Tímea, Budapest

Két kisgyermekes anyaként, részmunkaidős állást talált nekem, nagyon közel lakóhelyemhez, ráadásul egy szuper cégnél! Ez magáért beszél. Magával ragadó és inspiráló energikussága és jókedve. Mindenkinek ajánlom!

Réka, Budapest

Zsuzsát munkahelyi képzés keretében ismertem meg (oktatott). Felkészült és profi. Kiállása magabiztos, oktatási technikája határozott. A nagy számú hallgatóság ellenére sikerült a figyelmet (és fegyelmet) végig fenntartania anélkül, hogy unalmas lett volna az előadás. Ajánlom mindenkinek!

Gyöngyi, Budapest

Kedves Zsuzsi! Megmondom őszintén a fejvadász cégekről eddig sok jót nem hallottam s nem voltam jó véleménnyel róluk, bár tapasztalatom az nincs ez irányban ez tény. Nagyon pozitívan csalódtam ,de inkább a személyesség miatt amit a telefonos beszélgetésünk adott. Az én tapasztalanságom s az ÖN profizmusa mégis meghozta a gyümölcsét. Az állásinterjún is mondtam nem vagyok jó álláskereső én a munkámhoz értek !! Bárcsak ilyen lenne egész Magyarország hogy mindenki tudja a dolgát! Kedves Zsuzsa ! Hatalmas köszönetet mondanék a közbenjárásában hogy az életem jó irányban halad továbbra is! Remélem az Ön főnökei-felettesei is ugyanígy megbecsülik az Ön munkáját hiszen aranyat ér! Ha lehetne 1-10 skálán pontozni és 15-t adnék. Szeretném ha ezt továbbítaná a Főnökinek is,hogy ugyanúgy elismerésre méltó legyen a munkája mint az enyémet fogják. További sikereket Önnek is!

Ágnes, Ráckeve

Zsuzsival, mint oktatóval, előadóval több alkalommal volt szerencsém találkozni. Kiállása, határozottsága, felkészültsége lenyűgözött, nem kevésbé az, ahogyan a nagyszámú hallgatóság egész napos figyelmét fenn tudta tartani, az előadás menetét kézben tudta tartani. Kevés ilyen jó előadó-képességű embert ismerek, mint Őt! Bátran ajánlom!

Krisztián, Budapest

Zsuzsi az egyik legkíválóbb tanítványom volt az évek során, hozzá én is bármikor szívesen elmennék egy coaching ülésre. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, nincs a helyén, változtatna, és egy új jövőképet írna magának. Ne halogasd tovább a döntést, mert az élet és az idő nem fogja megoldani az elakadásodat, vagy nem úgy, ahogy te azt szeretnéd. Vedd kézbe az életedet, és adj magadnak egy esélyt a változásra! Zsuzsi kiváló választás abban, hogy melletted álljon, jó szívvel ajánlom.

Polgár Lili coach LTC, mentor, az Örömterápia című könyv írója

Zsuzsit mélyvízbe dobtuk, mert online marketingesek keresésével bíztuk meg, amit manapság igencsak nehéz találni a tapasztalataink alapján. Pozitív csalódás ért minket, mert nagyon kvalifikált jelentkezőket szerzett nekünk, a munka proaktív és lendületes volt, igazi öröm volt Zsuzsival együtt dolgozni. A továbbiakban is biztosan őt fogjuk megbízni munkaerő keresésével kapcsolatban.

Gedei Attila és Berta Gergő (Maximum Business Company Group Ltd. tulajdonosai)

Kedves Zsuzsi, Szeretném ezúton is megköszönni a szakmai segítséged az asszisztensem kiválasztásához. Valamennyi jelölt képességei, személyisége, hozzáállása és motivációja a posztnak megfelelő volt, és szimpatikusak is voltak. Ahogy telik a próbaidő, napról napra ügyesebb lesz, egyre több időm szabadul fel, amit részben a cég fejlesztésére tudok szánni, részben pedig újra lesz szabadidőmJ Örülök, hogy téged választottalak ehhez!” Üdvözlettel,

Láda Barnabás (BelTrend tulajdonosa)

Szia Zsuzsi! Nagyon köszönöm, hogy szuper munkatársakat hoztál nekem. Még sosem találkoztam ilyen megközelítéssel mint amilyennel Te dolgozol, hogy nem csak az elvégzendő feladat érdekel, hanem a munkaadó személye, maga az egész cég működése és távlati tervei is ahhoz hogy egy igazán oda illő munkatársat tudj találni.Ez sikerült!Továbbra is csak Téged foglak keresni ha új munkatársra lesz szükségem.:)Köszönettel

Bozsó Anna, Stelázsi

Álláskereső VOLTAM, de mivel évek óta nem foglalkoztam önéletrajz írással, naprakész szakember segítségére volt szükségem. Szerencsémre rátaláltam Zsuzsára. Az álláshirdetés és az önéletrajz megírásához szükséges adataim ismeretében Zsuzsa elkészítette számomra a személyre és álláshirdetésre szabott önéletrajzomat és a motivációs levelet. Az állásinterjún való megjelenésem előtt pedig hasznos tanácsokkal (szakmai segítségen túl még öltözet, smink kapcsán is) instrukciókkal látott el a sikeres interjú érdekében. A felkészítő tréning jobban nem is sikerülhetett volna. Sokat jelentett, hogy Zsuzsa magabiztosságot adott számomra, az állást megkaptam :).

Somogyi Boglárka (Veszprém)

A Job Training Kft. komoly segítséget jelentett szállodánk egyik középvezetőjének megtalálásában. Külön ki kell emelnem Kovács Zsuzsa odaadó munkáját. Gyorsasága és precizitása kulcsfontosságú volt, ezek nélkül nem sikerült volna ilyen gördülékenyen megoldanunk az új munkaerő felvételét!

Rosinante tulajdonosa

Drága Zsuzsi! Nagyon hálásak vagyunk, hogy a Gondviselés hozzánk vezérelt pont a megfelelő időben. Cégünkben nagyszerű csapat állt össze azóta és ez nagyrészt Neked köszönhető. Professzionális szaktudással és csodás ráérzéssel válogattad ki a vágyott kollégákat, és ennek jótékony hatása nap mint nap megmutatkozik cégünk életében és eredményeiben azóta is. Nagyon köszönjük Neked és jó tudni, hogy mindig számíthatunk Rád. Szakmai hozzáértésed, határozott, ugyanakkor kedves és figyelmes lényed, és szeretetteljes hozzáállásod cégünk irányában nagy érték számunkra, amit nagy becsben tartunk. Kívánjuk Neked, hogy munkád nyomán sok olyan elégedett és hálás partnered legyen, mint amilyenek mi is lehetünk.

Köszönettel: Ledker Kft.

Kétgyermekes édesanyaként Zsuzsi felkészítése segítségével sikerült igen hamar elhelyezkednem egy megbízható cégnél, kihívásokkal teli munkakörben, magas juttatásokért. Fontos volt számomra az általa javasolt szemléletváltás, talpraesettség és rámenősség. Nem teljesen vettem át mindent, valahol egy középutat alakítottam ki az én ódon és az ő forradalmian új módszere ötvözésével. Nagyon hasznosak voltak az állásinterjún és a bértárgyaláson való részvétellel, viselkedéssel kapcsolatos tanácsok, tárgyalási technikák

Tünde (Budapest)

Kedves Zsuzsa! Nem tudom Neked megköszönni, hogy Budapestre költözésem után 3 héttel, hihetetlen profizmussal munkához juttattál és visszaadtad a reményt egy új élet kezdetéhez. Mindenkinek szívből ajánlani fogom, hogy hozzád forduljon ha munkahelyet keres vagy változtatni szeretne.

Szeretettel: Andrea

Jó néhány hónapja kerestem már állást sikertelenül, amikor Zsuzsival találkoztam egy ismerősöm révén. Az alig másfél órás beszélgetésünk során felhívta a figyelmem jó pár olyan dologra magammal, az önismeretemmel és a hozzáállásommal kapcsolatban, amit végiggondolva másként álltam a munkakereséshez és pár héten belül meg is találtam azt az állást, amit kerestem. Ezúton is köszönöm a sok tanácsot!

Emese (Budapest)

Zsuzsi! Őszinte és szókimondó vagyok, de ezt már az első beszélgetésünk alkalmával tapasztalhattad. 🙂 Olyan extra elvárásaim voltak a leendő munkatársam kiválasztását illetően, hogy kételkedtem abban, hogy megbirkózol a feladattal. Több, mint egy éve nyitott füllel és szemmel járok, elcsicsergem mindenhol, hogy milyen munkatársra lenne szükségem, de nem találtam meg akit kerestem. Te, egy 20 perces beszélgetésünk után azt mondta megtalálod. Kíváncsian, de hitetlenül bólogattam. Az első és egyetlen “állásinterjú” előtt azt gondoltam sok-sok alkalom kell hozzá, hogy megtaláld neked azt az embert, akire rá merem bízni a jelszavakat, hozzáféréseket, elfogadom a véleményét, elismerem a képességeit, nem beosztottként, hanem egyenrangú partnerként összhangban leszünk képesek együttműködni a vállalkozás fejlesztésében. Ezennel hivatalosan is én kérek elnézést, hogy alábecsültem a képességeidet! 🙂

Zoé

Kedves Zsuzska!Nagyon hálás vagyok neked, hogy sok hónapon keresztül kitartóan segítettél mind az új kollégákatmegtalálni, mind lebonyolítani cégünk szervezetfejlesztését.Végig mellettünk voltál, amíg meg nem találtuk a megfelelő kollégákat, akik jó hozzáállással,megfelelő szaktudással, és kellő együttműködéssel egészítették ki a csapatunkat. Nehéz feladat hárult rád, hiszen nem csak a keresésben, hanem a kiválasztásban, és az interjúknál is számítottunk a segítségedre. Folyamatosan lelkesítettél, még akkor is mikor kilátástalannak tűnt a helyzet.Szakértelmeddel, előszűrted számunkra a jelentkezőket, és hozzánk már csak azokat hoztad akik beleillettek a csapatba. Ez köszönhető annak is, hogy törekedtél a szakmánk megismerésére a kiválasztás megkönnyítése végett. Tudtad, hogy milyen személyiségű, szaktudású munkavállalóra van szükségünk. Megkönnyítetted a dolgunkat, így nem nekünk kellett bajlódnunk a hirdetésekkel, telefonálással,egyeztetéssel. Természetesen a választást mi végeztük, de ekkor is rendelkezésünkre álltál, ha kérésünk volt.Vállalkozásunkat a szervezetfejlesztéssel új alapokra helyeztük. Igaz ez sok áldozattal járt, de most az új csapat, új szabályokkal, sokkal jobban teljesít. Ezzel időt és egyben pénzt takarítunk meg.Segítségeddel átalakítottuk vállalkozásunk működését (szerződéseit, szabályzatait,…), külső-belsőkommunikációját, arculati megjelenését, stratégiáját. Szaktudással levetted a terhet a vállunkról,megoldottál komoly feladatokat, kész megoldásokat mutattál nekünk.Továbbra is szeretnénk együttműködni veled, hiszen egy dinamikusan fejlődő csapat vagyunk, és már tettél annyit, hogy ha újból munkatársakat keresünk csak téged fogunk hívni ennek lebonyolítására.

Nomis Kft. tulajdonosa

Zsuzsával egy szerencsétlen véletlen hozott össze mint álláskereső! Egy barátom lebetegedése révén kerültem képbe. Soha nem gondoltam volna hogy segítséget kéne kapni ahhoz hogy egy állásra engem válasszanak, amihez minden szükséges végzettségem meg volt. De tévedtem, és úgy gondolom profik nélkül sok kétség van az emberben egy interjú előtt, alatt és után, de Zsuzsa mindent tud ami ahhoz kell, hogy ezeket eloszlassa. Sok segítséget kaptam tőle és egy új munkahelyet:). Köszönöm szépen!

Tamás, raktáros

Épületgépész létesítmény főmérnököt kerestünk együtt. Én eleinte gyors önéletrajz válogatásnak gondoltam ezt a feladatot, a HR-es szakmát eddigi tapasztalataim alapján nem tartottam komoly tudománynak. Hamar körvonalazódott, majd be is igazolódott, hogy nincs igazam, mert egy halom cv-vel egy magamfajta műszaki ember nem tud megbirkózni. Nem csak annak feldolgozásával, hanem a találkozók egyeztetésével, utókezelésével sem, tartalmának “mélységeinek” megismerésével pláne nem. És ez még csak az adminisztratív része. A szakmai elismerésem ott alapoztad meg, amikor a jelölteket megismertük, előre tudtad fog tetszeni, ki nem számomra. Nyilván a beszélgetés végére ezt én is tudtam, de sokat segített, sőt a döntésem az alapján hoztam meg, amit te javasoltál. Pontosan megmondtad melyik munkavállaló személyisége illeszkedik leginkább a feladathoz, céghez és a munkakörnyezethez. A közös munkát nem fejeztük be. Jelenleg is keresed nekünk szorgalmasan a jelölteket újabb pozíciókba, sőt bennünket vezetőket is segítesz elindulni, ahhoz, hogy sikeres cég előtt tudjunk hatékonyan haladni. Minden elismerésem irántad és a szakmád iránt. Köszönjük.

GemPlann Kft.

Fiatal családapaként, nagyon fontos volt számomra, hogy gyorsan állást találjak. Több évig dolgoztam egy helyen, így meglehetősen kijöttem már a gyakorlatból amikor Zsuzsával találkoztam. Módszeres tanácsai, tárgyalási technikái és újszerű szemlélete sokat segített, hogy újra belerázódjak az álláskeresésbe. Célzott felkészítésének köszönhetően hamar sikerült is újra munkába állnom. Köszönet a kiváló felkészítésért.

Márton (Érd)

2 hónapja kerestem állást, ez idő alatt sok sok helyre küldtem el a jelentkezésem. Egy szokványos napon szintén elküldtem a jelentkezésem egy állásra, de most 20 percen belül csörgött a telefonom. Zsuzsi hívott és már az első pillanattól kezdve éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Ez be is igazolódott. Zsuzsi végig nagyon kedves volt és gördülékenyen szervezett meg mindent. Jó tippeket és tanácsokat kaptam tőle. Eljött az interjú napja és ott személyesen is nagyon pozitív benyomást tett rám. Biztonságban éreztem magam. Tovább jutottam az első körön, majd jöttek a próbanapok és Zsuzsi mindvégig nagyon humánus volt és érdeklődő. Időben tájékoztatott mindig mindenről. Végül én kaptam meg az állást és végtelenül hálás leszek Zsuzsinak mindig, mert úgy érzem, hogy a lehető legjobb helyre kerültem az ő jóvoltából. Köszönök mindent Zsuzsi!

Edit, kereskedelmi asszisztens

Köszönjük szépen a bőséges választékot és a gyors rendelkezésre állást. A jó minőségű lehetséges munkavállalók találati aránya sokkal nagyobb hatékonyságú volt, mintha csak hirdettünk volna.Habár nálunk nem kellett részt venni az interjúkon, de az intejúztatási ötletek/tanácsok sokat segítettek.Mintha saját HR osztályunk lett volna.Biztosra veszem, hogy tudunk tovább együtt dolgozni és a megtalált két mérnök mellé még találunk új szakembereket együtt.KÖSZÖNJÜK 🙂

Daalgroup tulajdonosa

Elmondhatatlanul hálás vagyok Neked, amiért felkészítettél az egyik legnehezebb csatámra. Megkaptam az állást, de nélküled nem sikerült volna! Köszönöm a szakértelmed,a hozzáállásod, a biztatásod és hogy a hatalmas lendületed, átsegített a nehéz időkben. Az önéletrajzom és a motivációs levelem sikere – mint utólag megtudtam-, nagyban befolyásolta a vezetőséget a döntésben! Ha nem bánod ajánlani foglak az ismerőseimnek is, mert fantasztikus szakember vagy! Köszönök mindent!

J.Évi (Budapest)

Évekig vállalkozóként dolgoztam, de a bizonytalan gazdasági helyzet miatt szerettem volna váltani és a vállalkozói létet, szabadságot feladva egy megbízható, stabil munkahelyen, fix munkaidőben, ugyanakkor fix fizetésért dolgozni. A magabiztosságommal, dolgozni akarásommal sosem volt gond, de mégis bizonytalan voltam, hogyan kell viselkedni egy állásinterjún, milyen az, mikor vannak feletteseim, hogyan kommunikáljak velük, hogyan tudnék beilleszkedni a munkahelyi atmoszférába. Már 2 éve dolgozom ennél a cégnél, köszönöm a felkészítést, a tanácsokat és a tapasztalatcserét!

Tamás (Zsámbék)

Lassan 11 éve dolgozom már, de a HR-eseket soha nem kedveltem igazán, felületes, pénz orientált, kapkodó és szakmailag felkészületlenek – valahogy ez volt az összkép, amit róluk alkottam. Aztán hála Istennek, találkoztam Zsuzsival 🙂 . Kevés ember visz ennyi empátiát a munkájába. Valóban professzionalizmus jellemzi. Gyors és mindig megtartja a szavát. Egyszerűen csak lechekkolja ki vagy és addig küzd, amíg a legjobb lehetőséget fel nem tudja Neked kínálni. Mindenkinek ajánlani fogom. Nagyon kellemes élmény volt vele együtt működni és úgy fest, hogy általa megtaláltam a számomra ideális állást :). Nagyon köszönöm ezúton is!

Réka, kereskedelmi képviselő

“Szuper, aktív volt a  csapat, tudtunk egymástól is tanulni. Az oktató (Kovács Zsuzsanna – JobTraining) felkészült, közvetlen, barátságos, jókedvű volt. Az interaktivitás, a jókedv, a pozitív fogadtatás, kérdezési lehetőség tetszett a leginkább. Több hasonló hasznos képzést! Sok olyan kérdésre kaptam ma választ, ami a legtöbb ember életében felmerül a karrierje kapcsán és sok olyanra is amiket csak ma tudatosítottam magamban.” (Dominika)

“Nem tudtam mire számíthatok, de szuper volt, nagyon élveztem. Az oktató (Kovács Zsuzsanna – JobTraining) nagyon jó szakember, az egész nap egy pozitív és hasznos élmény volt, örülök, hogy részt vehettem és köszönöm szépen. Az tetszett a legjobban, hogy rengeteg hasznos információval gazdagodtam, interaktív és jó hangulatban telt a workshop és az, hogy az előadó mennyire közvetlen volt. Egy szuper fejlődési lehetőség felhőtlen környezetben.” (Zsanett)

“Mindenki nagyon kedves és nyitott volt, az oktató (Kovács Zsuzsanna – JobTraining) pedig fantasztikus tudással rendelkezik, tanultam tőle. Rávilagított pár szakmai dologra amit a jövőben BIZTOS figyelni és alkalmazni fogok. Köszönöm. Szerintem lehet több hasonló “szakmai” workshop. Megosztom Facebook-on a Nőképző eseményeket, hogy minél több nőhöz eljusson! ;)” (Adrienn)

“Az oktató (Kovács Zsuzsanna – JobTraining) bizonyította a szakértelmét, kedves, barátságos, a csoportot összetartó, aktivitásra sarkalló. A motivációs eszközök és ajándékok, a szakmai tudáscsomag amit kaptam, nagyon pozitív élmény volt. Szerintem ne csak csoportos, hanem egyéni feladatokra is legyen lehetőség.” (Médea)

“Az előadó (Kovács Zsuzsanna – JobTraining) előadásmódja, személyisége tetszett a legjobban. Talán lehetne rövidebb idejű workshopot is tartani. Remek volt a hangulat, sok új és hasznos információhoz jutottam. Az előadó személyisége szuper volt, egy percig sem unatkoztam.” (Mini)

“Rengeteg példa, történet, a folyamatok részletezése, abszolút magas szakmai mérce. Köszönöm.” (Krisztina)

“Jól éreztem magam, a többiek kérdéseiből, reakcióiból is sokat tanultam és örülök, hogy megismerhettem őket. Nagyon tetszett a munkafüzet és a sok hasznos tipp amit kaptunk. Bár korábban is olvastam cikkeket, könyveket a témában, de tudtatok újat mondani. Segített rávilagítani összefüggésekre, amelyek sokat fognak segíteni a céljaim elérésében. Hazamegyek és átírom az önéletrajzomat. 🙂 Első lépésnek. Aztán mindig egy lépést előre.” (Rita)

“Tényleg remekül éreztem magam. 🙂 Nagyszerű volt, élveztem, köszönöm a lehetőséget! Kíváncsian várom, milyen egyéb workshop ötletek vannak a tarsolyodban. 🙂 Köszi eddig is mindent!” (Kriszta)

2017.04.08. – Nőképző workshop – Ne állásod legyen, hanem karriered!

Cégemnél szervezet fejlesztésre kértük fel Zsuzsit. Rengeteg időt és energiát áldozott, hogy teljes egészében átlássa a folyamatokat és kidolgozza az optimális működésünkhöz szükséges egységeket, emellett nagy figyelmet fordított arra, hogy a cégen belül az évek alatt felgyülemlett gócpontok ne jelentsenek problémát a további működésben. Profi és precíz munkát végzett. Látszik, hogy a szakmában eltöltött évek alatt olyan tapasztalatra tett szert amit nagyszerűen tud kamatoztatni a közös munka során. Nagyon élveztük az együtt eltöltött időt!

ECHO-PRINT tulajdonosa

Először is köszönöm Neked Zsuzsi! Nekem, mint személyes tréner nagyon sokat segített, hogy megtaláljam az optimális időbeosztásomat, mind a munkámban, mind magánéletemben és felkészített egy cégen belüli pozíció váltás sikeres elérésében. Szakmai felkészültsége, tapasztalatai segítenek a cégeknek és magánembereknek elérni a céljaikat! Hiszem, ha elfogadod Zsuzsi tanácsait és figyelsz az ő által javasolt változtatásokra csak sikeresebbé válhatsz!

Hajnal, Budapest

Amennyiben kérdésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, várom jelentkezésedet!
Hasznos tippeket, információkat és a legfrissebb állásajánlatokat a közösségi média oldalaimon is megtalálod: