MEGOLDÓKULCS

Kinek tudok
segíteni

Munkaadóknak

Egy vállalat akkor igazán sikeres hosszú távon, ha alkalmazottai olyan munkakört töltenek be, amiben ki tudnak bontakozni, és proaktívan dolgoznak a cég sikerén. Nem mindegy, hogy egy alkalmazott csak bejár a munkahelyére, vagy kreatívan dolgozik.

Álláskeresőknek

Személyre szabott útmutatás a sikeres karrier életúthoz. Ismerd meg magad és tud hova tartasz. Használj Rád szabott eszközöket. Találd meg álmaid állását.

Pályakezdőknek

Te már tudod mi leszel ha nagy leszel? Valaki már pici gyerek korától készül egy pályára, hivatásra. De nem baj, ha valaki “felnőtt” fejjel dönti el, hogy valójában mit is szeretne napi szinten csinálni. Tudd, hogy ki vagy és hova akarsz eljutni és tegyél érte mindennap, hogy elérd! Még bizonytalan, tanácstalan vagy? Mit szólnál ha már a szárnybontogató karriereddel abban a munkakörben kezdenél dolgozni, ahol a hosszútávú hivatásodat képzeled el? Nem könnyű elindulni, de nem lehetetlen.

Iskoláknak

Minden tudás az iskolában kezdődik. A statisztikák és a gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon sok hasznos ismeretet és információt ad az iskola, de a munka világában sokszor a tudás és a szakképesítés nem elegendő.

Kismamáknak

Nem vagy egyedül. Sok kismama bizonytalan, ha a jövőjéről van szó. Egy dologban azonban a legtöbben megingathatatlanok: régi munkahelyükre nem akarnak visszamenni. Kismamák többsége egyáltalán nem találja a visszautat a munka világába.
LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA

Felkeltettem az érdeklődésedet? Dolgozzunk együtt a jövődön!

Kovács Zsuzsanna JobTraining. Rendszer-szemléletű és megoldás orientált HR megoldások munkaadóknak és álláskeresőknek. Karrier tanácsadás, coaching. Tréningek, oktatások.