MEGOLDÓKULCS

Munkaadóknak

Mikor sikeres egy cég?

Egy vállalat akkor igazán sikeres hosszú távon, ha alkalmazottai olyan munkakört töltenek be, amiben ki tudnak bontakozni, és proaktívan dolgoznak a cég sikerén.

Nem mindegy, hogy egy alkalmazott csak bejár a munkahelyére, vagy kreatívan dolgozik.
Ha szakember végzi a kiválasztást, akkor végre megvalósulhat az, hogy a megfelelő ember kerül a megfelelő helyre. Ha olyan személy tölti be a feladatkört, aki a megfelelő képességekkel és kompetenciákkal rendelkezik, akkor az meglátszik a munkáján. Lelkesen, szorgalmasan és önállóan tud dolgozni. Azt az alkalmazottat, aki csak bejár a munkahelyére, és folyamatosan noszogatni vagy fenyegetni kell, az nem viszi előre a cég dolgait.

Ön is találkozik ezekkel a kihívásokkal, kérdésekkel?

  • Nincs időm a munkatársak motivációjával foglalkozni
  • Vajon tudom, mi motiválja a dolgozóimat?
  • Hatékony kérdezés technikát szeretné, hogy minőségi munkaerő felvétel/dolgozói kommunikáció legyen?
  • Átlagon felüli tervei vannak, de kell hozzá egy teljes körű HR stratégia?

 

Vállalatának értékteremtő stratégiai HR felépítésében és megvalósításában tudok együttműködést nyújtani, az alábbi főbb területeken.

Miben tudok segíteni?

2018 óta tudjuk, hogy a legjobb toborzási módszer a munkaerő megtartás.

Felelős foglalkoztatóként Te is tegyél azért, hogy az ott dolgozók lelkes, hatékony munkatársaid legyenek.

Minden cég más és más elvárt eredményei vannak. Így a munkaerő megtartás program is egy komplex cégre szabott megoldó kulcs felépítése, kidolgozása a program első lépése, utána pedig a megvalósítás.

Tegyél Te is mindennap azért, hogy munkatáraid megbecsülve érezzék magukat, így a hatékony és eredményes munkaerő sem marad el.

Kérd egyedi, cégre szabott ajánlatomat a hr@jobtraining.hu címen.

Céged hatékonysága 80%-ban attól függ, hogy kivel dolgozol együtt. Fektess hangsúlyt minőségre.

Elkerülhetetlen és megkérdőjelezhetetlen a HR szerepe egy cég életében.

Kiemelten fontosnak tartom hogy ne random szerűen használjuk egy – egy eszközt, hanem mindig stratégiában kell gondolkozni és annak mentén megvalósítani.

Minden fejlődni vágyó cég készít stratégia tervet, aminek fontos funkcionális eleme a HR stratégia.

Tervezz tudatosan és építs erős munkavállalói csapatot és alakítsd ki cégedre, jövőképedre megfelelő stratégiát, ami gyakorlatban működő HR megoldásokon alapszik.

Bízd szakemberre a HR feladatokat, ami a tervezésnél, stratégia alkotásnál kezdődik.

Keress bizalommal, hogy céged erős munkavállalói alapokkal minden céges cél a kijelölt határidőre megvalósuljon.

Stratégiai tanácsadás mindig cégre és igényre szabott.

Értékteremtő stratégiai HR felépítésében és megvalósításában tudok együttműködést nyújtani.

HR, ami aranyat ér!

Vállalati sikerek eredmények.

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a hr@jobtraining.hu címen.

Egyetlen biztos dolog a változás. Fejlődni, növekedni is a változás útján tudunk. 

Érd el azokat a karrier/vállalati célokat, amiket kitűztél. Ne csak célod legyen hanem eredmény is.
Tervszerűen és cégre/személyre szabott fejlesztési folyamat, ahol Ön van fókuszban. 

Cél és önismeret alappal dolgozom, ami alappillérek tű pontos megismerése után, már magabiztosan és tudatosan épület a cég.

Kötelezze el magát a változás mellett  és tegye meg az első lépést az eredmények felé. 

Jelentkezzen a hr@jobtraining.hu címen.

Tedd célokká az álmaidat és váltsd eredményre a célokat.

„Kedves Zsuzsi, életem egy olyan szakaszában kerestelek fel, amikor látszólag minden rendben volt, én mégis azt éreztem, hogy valamit változtatni kell, mert nem úgy haladnak a dolgaim, hogy elégedett lehessek. Máshogyan kellene szervezni az életem, új szemléletet kellene a munkában alkalmazni, stb. Azt biztosan tudtam, hogy Hozzád kell fordulnom segítségért, mivel korábbról már ismertelek, biztos voltam benne, hogy Te tudsz megoldást javasolni. A helyzetem nem volt súlyos, talán még azt is tudtam, hogy mit kellene tennem, de egyedül nem voltam rá képes. Felkerestelek és egy nagyon izgalmas, ösztönző és tevékeny időszak következett. Nagyon szerettem Nálad lenni, minden alkalommal feltöltődtem és mindig vártam a következő találkozást. Finoman, nagyon profi módszerrel rávezettél arra, hogyan tudom úgy átszervezni az életem, hogy elérjem a céljaimat. Szinte észrevétlenül nagyon nagy erőket mozgattál meg bennem, amik még hosszú ideig velem lesznek. Ahogy az egész folyamat egy belülről fakadó igényből indult, úgy a coaching eredménye is valahol legbelül vert gyökeret bennem. Erősebb, magabiztosabb lettem és neked köszönhetően hiszek magamban, a kitűzött céljaim is sorra megvalósulnak. Azóta sincs olyan nap, hogy ne jutnál eszembe, pedig már több, mint egy hónapja befejeztük a közös munkát. Nagyon hálás vagyok, hogy ennyi mindenre megtanítottál, ha kellett tükröt tartottál és velem együtt izgultál minden lépésnél, velem együtt örültél minden eredménynél. Ha mégis elakadnék és fókuszt veszítenék, azonnal hívni foglak! Tudod, van ott az a szék nálad, ahonnan az ember nem akar felállni 😉 Hálás köszönettel:

Ilona, Budapest.”

Akik eddig velem dolgoztam a következő  sikereket érték el.

Kérjen egyedi árajánlatot a hr@jobtraining.hu címen.

Mit is jelent a szervezet fejlesztés?

A szervezetfejlesztési tevékenység célja a folyamatos növekedés elérése. Ez egy tervszerű beavatkozást feltételez: elemeznünk kell a cég működését, megtalálnunk gyenge pontjait, és felerősíteni a jól működőeket. A tevékenység sikerének feltétele, hogy a vezető teljes mellszélességgel a változás mellett álljon, és sikerüljön az alkalmazottakat is meggyőznie annak szükségességéről.

Gondoskodó leépítés.

Az elbocsátás(ok) mindkét félnek újabb kihívásokat tartogat.

Emeld minőségi szintre és adj támogatást az elbocsátott dolgozóknak, hogy újra építhessék karrierjüket.

Mi az outplacement, mi az ami mögötte van, arról itt olvashatsz.

Kérjen egyedi ajánlatot a hr@jobtraining.hu címen.

Munkáltatóknak értékteremtő stratégiai HR felépítésében és megvalósításában tudok együttműködést nyújtani.

VÁLTOZTASS! Éld a jelent, tedd le a jövőd alapjait, hogy holnap már a céljaidnak tudj élni!”

Munkaköri leírások készítése

A munkaszerződés elválaszthatatlan része.

Fontos, hogy minden munkavállaló tisztában legyen, a munkakörével kapcsolatos pontos és részletes feladataival, felelősségi körével és elvárásaival.
Cége munkatársai számára munkaköri leírások készítésében is a segítségére tudok lenni!

Kérjen cégére szabott egyedi ajánlatot a hr@jobtraining.hu címen.

Egy jó munkaerő kincset ér! 

Napjainkban a legjobb toborzási forma megtartani a meglévő jó munkaerőt! Amennyiben még is szükséges csapatunk bővítése, átalakítása igen is tisztában kell lennünk a munkaerő felvétel módszereivel. Két féle munkaadó létezik, az egyik, aki inkább szereti kiadni szakembernek, így több ideje jut a saját szakmai munkájára. Vannak olyan cégek, akik szeretik inkább maguk megvalósítani a munkaerő felvételt. 

Ezen cégek számára kínál eredményes megoldást ez a szolgáltatás, ahol megtanulják a minőségi munkaerő felvétel folyamatát és állásinterjú felkészítéssel pedig értéket teremtő interjúkat tudnak lebonyolítani úgy, hogy döntési helyzetbe jussanak, hogy kivel építik tovább vállalkozásukat.

Kérd az  egyedi ajánlatot a hr@jobtraining.hu címen.

Keress bizalommal!

Munkáltatóknak értékteremtő stratégiai HR felépítésében és megvalósításában tudok együttműködést nyújtani.

VÁLTOZTASS! Éld a jelent, tedd le a jövőd alapjait, hogy holnap már a céljaidnak tudj élni!”

(JobTraining)

https://www.jobtraining.hu

Legyen a munkaerő kiválasztás siker történet! Építsen hatékony csapatot!

Kérjen személyre szabott ajánlatot cégének, hogy Ön is részese lehessen a kiválasztási folyamatnak, és kapjon egy külső „szemtől” szakvéleményt, hogy a kiírt pozícióra a legjobb ember találja meg hosszútávon. 

Ne feledje, hogy céged hatékonysága 80%-ban attól függ, hogy kivel dolgozol együtt. Fektess hangsúlyt minőséget, hogy a legjobb embereket találjátok meg cégetek számára.

 

Bízza szakemberre a munkaerő felvételt, hogy időt, energiát spóroljon és szakmai segítséget kapjon, amivel növelheti cég eredményességét és nem utolsó sorban komoly megítélést is kaphat cég, hogy miként törődik a munkavállalóival az igény megfogalmazásakor már.

Munkaerő felvételhez összegző lista, hogy mire figyelj felvétel során – 18 hiba a munkaerő felvétel kapcsán munkaadói oldalról 

Kérjen cégére szabott egyedi árat a hr@jobtraining.hu címen.

LÉPJ KAPCSOLATBA VELEM!

Felkeltettem az érdeklődésedet?
Kezdjünk el közösen dolgozni a céged jövőjén!

Kovács Zsuzsanna JobTraining. Rendszer-szemléletű és megoldás orientált HR megoldások munkaadóknak és álláskeresőknek. Karrier tanácsadás, coaching. Tréningek, oktatások.