Kattintson ide a bejelentkezéshez!   |    Regisztráció   |    Facebook

  

JobTraining

Álláskereső, kismama, munkaadó, iskola. Mi a közös bennük?

 Első látásra semmi. De ha jobban megnézzük, mégis. Hiszen mindenki keresi azt a területet, azt a munkát, azt a csapatot, aminek segítségével megvalósíthatja céljait, legyen szó akár magánszemélyről vagy vállalkozásról. 

És még valami közös bennük! Mindegyiknek hasznos, ha céljaik eléréséhez szakember segítségét kérik. Egy külsős szakember ugyanis sokszor jobban átlátja az adott helyzetet, könnyebben megtalálja a megoldást, mint az, aki benne van a sűrűjében.

Rendszer-szemléletű és megoldás központú HR megoldások munkaadóknak és álláskeresőknek.

Két alappillérrel dolgozom:

  • Önismeret,
  • Cél!

E kettő segítségével tudsz hosszútávra tervezni, megvalósítani és eredményt elérni.

 

 

 

Iskoláknak

Szeretne büszkélkedni évek múltán a sok sikeres öregdiákkal?
Minden tudás az iskolában kezdődik. A statisztikák és a gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon sok hasznos ismeretet és információt ad az iskola, de a munka világában sokszor a tudás és a szakképesítés nem elegendő. A sikerhez céltudatosságra, talpraesettségre, jó kommunikációra is szükség van.

 

 
Munkaadóknak

Mikor sikeres egy cég?
Egy vállalat akkor igazán sikeres hosszú távon, ha alkalmazottai olyan munkakört töltenek be, amiben ki tudnak bontakozni, és proaktívan dolgoznak a cég sikerén. Nem mindegy, hogy egy alkalmazott csak bejár a munkahelyére, vagy kreatívan dolgozik.Ha szakember végzi a kiválasztást, akkor végre megvalósulhat az, hogy a megfelelő ember kerül a megfelelő helyre. Ha olyan személy tölti be a feladatkört, aki a megfelelő képességekkel és kompetenciákkal rendelkezik, akkor az meglátszik a munkáján.

 


 Kismamáknak

Kisgyermekkel a karodban már Te sem vágysz a régi munkahelyedre? Nem vagy egyedül. Sok kismama bizonytalan, ha a jövőjéről van szó. Egy dologban azonban a legtöbben megingathatatlanok: régi munkahelyükre nem akarnak visszamenni. Kismamák többsége egyáltalán nem találja a visszautat a munka világába.
Álláskeresőknek

Jó állást találni nem könnyű, de nem is lehetetlen! Lehet, hogy több kudarcon túl van már. Lehet, hogy még csak most kezd neki. Egy kis szakmai segítséggel lerövidítheti a célba érés idejét!
Lehet, hogy Ön is ezekkel a problémákkal küzd?

Álláskeresőknek    |    Munkaadóknak    |    Iskoláknak    |    Blog    |    Vélemény    |    Bemutatkozás   |    Kapcsolat

Kövessen a Közösségi oldalakon!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Instagram

Általános Szerződési, -felhasználási feltéltelek és Adatvédelmi nyilatkozat