iskoláknak

Szeretne büszkélkedni évek múltán a sok sikeres öregdiákkal?

Minden tudás az iskolában kezdődik. A statisztikák és a gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon sok hasznos ismeretet és információt ad az iskola, de a munka világában sokszor a tudás és a szakképesítés nem elegendő. A sikerhez céltudatosságra, talpraesettségre, jó kommunikációra is szükség van.Még a legjobb szakembereknek, a legokosabb diákoknak is egy állásinterjún vagy felvételi beszélgetésen keresztül vezet az út az önmegvalósításhoz!Dönteni nem lehet a diákok helyett, de támogatni őket annál inkább!Építse be Ön is tanmenetébe a 30 óra keretében megtartott gyakorlatra fókuszáló álláskeresési tréninget! Diákjai már felkészültebben indulhatnak el álláskeresésükre!

Mit tartalmaz a program?

Célok megtalálása

Önéletrajz és motivációs levél

Állás interjúra való felkészítés

Bértárgyalási praktikák

Miket nézzen, mire figyeljen a munkaszerződésben?

Non verbális kommunikációs ismeretek, magabiztos kommunikáció szavak nélkül

Iskoláknak

Minden tudás az iskolában kezdődik. A statisztikák és a gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon sok hasznos ismeretet és információt ad az iskola, de a munka világában sokszor a tudás és a szakképesítés nem elegendő.

Munkaadóknak

Egy vállalat akkor igazán sikeres hosszú távon, ha alkalmazottai olyan munkakört töltenek be, amiben ki tudnak bontakozni, és proaktívan dolgoznak a cég sikerén. Nem mindegy, hogy egy alkalmazott csak bejár a munkahelyére, vagy kreatívan dolgozik.

Kismamáknak

Nem vagy egyedül. Sok kismama bizonytalan, ha a jövőjéről van szó. Egy dologban azonban a legtöbben megingathatatlanok: régi munkahelyükre nem akarnak visszamenni. Kismamák többsége egyáltalán nem találja a visszautat a munka világába.

Álláskeresőknek

Van, akit az egyéni konzultáció inspirál, van, akit a csoportos tapasztalati tanulás visz előre. A 2 napos gyakorlati tréning azoknak való, akik ki akarják használni a közösség én-formáló erejét, hogy minél több területen tudjanak fejlődni és előre lépni.