profpic

Kovács Zsuzsanna

Hr/Szervezetfejlesztés

Karrier coach

2002-ben fejvadász cégnél kezdtem szakmai pályafutásomat. Ez volt az a hely, ahol a diplomáim mellett hús-vér gyakorlati tapasztalatra tettem szert az interjúztatás, felvételiztetés, toborzás, tréningek világában! Fontos! Ismerjük mindkét oldalt

Elérhetőségeim : 

+36 30 427 6273

hr@jobtraining.hu

 

Munkavállalói oldal

Az interjúk során láttam izgalmat, reményvesztettséget, idegességet, szorongást, amit általában egy interjúztató sem szokott feloldani. Megoldás az, ha az interjúalanyt készítjük fel, és megtanítjuk, hogyan képviselje magát eredményesen, legyen az pályakezdő, kismama vagy éppen nyugdíj előtt álló. Az a jó tárgyalás, ahol pont nem interjúalanynak érzi magát, hanem egyenrangú tárgyalófélként.

Munkaadói oldal

Egy vállalkozás sikere 80%-ban attól függ, hogy milyen munkatársakkal dolgozunk!
A kiválasztási folyamat összetett feladat, ami hosszútávra meghatározza a cég eredményességét!A jó munkaerő két fontos ismérve: szakmai tudás, tapasztalat és a munka morál, motiváció! E kettő a siker érdekében nem választható külön!Több mint 10 éves gyakorlati, szakmai tapasztalattal tudom segíteni, hogy stabil „hidat” építsünk a munkaadó és munkavállaló között!Fontos, hogy alkalmazzuk a gyakorlatban azokat működő álláskeresési / munkaerő megtalálási stratégiákat, amit ugyan úgy kell alkalmazni, mint egy cég felépítésénél!

A visszejelzések szerint az ügyfeleim:

Magabiztosan és talpraesetten képviselik érdekeiket az állásinterjún
„Éles” helyzetben felkészülten és magabiztosan lépnek a tárgyalóasztalhoz
Rátaláltak arra a területre, ami nem csak fizetést ad nekik, hanem önmegvalósítást is
A cég elvárasainak, szellemének és stratégiai terveinek megfelelő munkavállaló megtalálása.