Önéletrajz és motivációs levél konkrét álláshoz

 

Az önéletrajz olyan, mint egy boltnak a kirakat

Az önéletrajz nem más, mint egy reklámfelület önmagunk értékesítésére. Egy olyan kedvcsináló, ami felkelti az érdeklődését a leendő munkáltatónak. Egy olyan hirdetés, amivel rávesszük arra, hogy behívjon egy állásinterjúra, és szemtől szemben tudjunk találkozni.

Ezért nem mindegy, hogy egy önéletrajz hogy néz ki, és milyen tartalommal bír. Szakértő támogatással jobb benyomást tud tenni.

Motivációs levél – miért kell?

A legtöbb helyen önmagában az önéletrajz nem állja meg a helyét! Szükség van arra, hogy a száraz tények (iskola, munkatapasztalat) mellett lássa a munkaadó, hogy mi motiválja a leendő dolgozóját. Miben jó? Miért pont ott szeretne dolgozni? A motivációs levélbe belecsempészhetjük mind azt, ami nincs benne egy önéletrajzban, de fontos tudni az első kapcsolatfelvételkor.

Kiknek ajánlom?

Azoknak ajánlott, akik nem biztosak abban, hogy megfelelő önéletrajzot állítottak össze. Azoknak is hasznos, akiknek nem elegendő egy átlagos életrajz, és ki akarnak tűnni a többi tucat pályázó közül.

Mennyibe kerül az önéletrajz összeállítása?

Egy jó önéletrajz alkalmas arra, hogy felhívja a figyelmet, és a többszöri elbírálás és szelektálás után is a jelölt jelölt maradjon. Értékes és kincset érő szolgáltatás.

Az önéletrajz összeállítás konkrét álláshoz:

1 db konkrét álláshoz  10.000 forint

3 db konkrét álláshoz 30.000 helyett  27.000 forint

5 db konkrét álláshoz 50.000 helyett  45.000 forint

Jelentkezz a hr@jobtraining.hu címen még ma az önéletrajz kialakításra, és kerülj közelebb álmai állásodhoz!

 

VÁLTOZTASS! Éld a jelent, tedd le a jövőd alapjai, hogy holnap már a céljaidnak tudj élni!

 

 

 

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.