Kattintson ide a bejelentkezéshez!   |    Regisztráció   |    Facebook

Munkaadóknak

 

 

Mikor sikeres egy cég?

Egy vállalat akkor igazán sikeres hosszú távon, ha alkalmazottai olyan munkakört töltenek be, amiben ki tudnak bontakozni, és proaktívan dolgoznak a cég sikerén. Nem mindegy, hogy egy alkalmazott csak bejár a munkahelyére, vagy kreatívan dolgozik.
Ha szakember végzi a kiválasztást, akkor végre megvalósulhat az, hogy a megfelelő ember kerül a megfelelő helyre. Ha olyan személy tölti be a feladatkört, aki a megfelelő képességekkel és kompetenciákkal rendelkezik, akkor az meglátszik a munkáján. Lelkesen, szorgalmasan és önállóan tud dolgozni. Azt az alkalmazottat, aki csak bejár a munkahelyére, és folyamatosan noszogatni vagy fenyegetni kell, az nem viszi előre a cég dolgait.

 

Munkaerő közvetítés

 

Legyen a munkaerő kiválasztás siker történet! Építsen hatékony csapatot!

Kérjen személyre szabott ajánlatot cégének, hogy Ön is részese lehessen a kiválasztási folyamatnak, és kapjon egy külső „szemtől” szakvéleményt, hogy a kiírt pozícióra a legjobb ember találja meg hosszútávon.

 

 

Business coaching

 

Egyre többet lehet hallani manapság a coach, coaching kifejezéseket. Bár egyre elterjedtebb, még mindig valahol gyerekcipőben jár itthon és sokan nem igazán értik, hogy miről is van szó.

Bizonyára mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, problémába (munkahelyi, családi, párkapcsolati), ami kellemetlen volt számunkra, és nem láttuk a kiutat. De az is gyakran előfordul, hogy nem tudjuk, mit tehetnénk azért, hogy elérjük az álmainkat, céljainkat, így aztán egy helyben toporgunk. Az ilyen helyzetekben tele leszünk kétségekkel, stresszel, félelemmel, szorongással, önbizalmunk csökken és mintegy csapdába kerülünk. 

 

 

Szervezet fejlesztés

 

Mit is jelent a szervezet fejlesztés?

A szervezetfejlesztési tevékenység célja a folyamatos növekedés elérése. Ez egy tervszerű beavatkozást feltételez: elemeznünk kell a cég működését, megtalálnunk gyenge pontjait, és felerősíteni a jól működőeket. A tevékenység sikerének feltétele, hogy a vezető teljes mellszélességgel a változás mellett álljon, és sikerüljön az alkalmazottakat is meggyőznie annak szükségességéről.

 

 

Munkaköri leírások készítése

 

Munkaköri leírások készítése

Fontos, hogy minden munkavállaló tisztában legyen, a munkakörével kapcsolatos pontos és részletes feladataival és elvárásaival.
Cége munkatársai számára munkaköri leírások készítésében is a segítségére tudok lenni!

 

 

"Légy a saját fejvadászod"

 

Egy jó munkaerő kincset ér!

Napjainkban a legjobb toborzási forma megtartani a meglévő jó munkaerőt! Amennyiben még is szükséges csapatunk bővítése, átalakítása igen is tisztában kell lennünk a munkaerő felvétel módszereivel. Két féle munkaadó létezik, az egyik, aki inkább szereti kiadni szakembernek, így több ideje jut a saját szakmai munkájára.

 

 

Beszéljünk egy nyelvet!

 

Segítség álláskeresőknek és munkaadóknak, hogy egy nyelvet beszéljenek!


 

 

 

Kiknek tudok segíteni

Kismamáknak

Állás tréning kismamáknak

Munkaadóknak

Munkaadóknak

Iskoláknak

Iskoláknak

Felíratkozás hírlevélre:Álláskeresőknek    |    Munkaadóknak    |    Iskoláknak    |    Blog    |    Vélemény    |    Bemutatkozás   |    Kapcsolat

Kövessen a Közösségi oldalakon!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Instagram

Általános Szerződési, -felhasználási feltéltelek és Adatvédelmi nyilatkozat