Kattintson ide a bejelentkezéshez!   |    Regisztráció   |    Facebook

Álláskeresési technika - személyzeti tanácsadó cégek


 
A számodra legjobb állás megtalálásához több technika is rendelkezésre áll. Az alábbi sorokban azzal szeretnélek megismertetni, hogy milyen lehetőségeket rejt ha személyzeti tanácsadó, fejvadász céggel is kapcsolatban lépsz.

A célok és személyiséged tükrében nem csak az aktív hirdetések közül válogathatsz, hanem javaslom, hogy regisztrálj be több személyzeti tanácsadó, fejvadász céghez is, hiszen Ők cégekkel tartják a kapcsolatot álláskeresés kapcsán.

Előnye, hogy ők értesülnek elsők között arról, hogy hol milyen állás lehetőség van. Van olyan, hogy nem is hirdetnek állást, hanem a meglévő adatbázisukból dolgoznak. Sőt tovább megyek több portál kapcsán cégek adatbázis hozzáférést kérnek, hogy ne hirdessenek, hanem a személyzeti tanácsadó cégnél már regisztráltak között keresnek.

Hátránya, hogy nem biztos, hogy az általad megálmodott állásra aktív keresésük van.

De itt is a legfontosabb, hogy légy látható a munkaerőpiacon, hogy ahol keresnek a munkaadók, Te ott legyél. Az előző blogban már említett cégeket javaslom http://www.jobtraining.hu/blog/allaskeresesi-technikak-allashirdetesek, tehát a Profession, Workania,  Jobline, Jobpilot, CV online.

Nézzünk egy konkrét példát.  Alapvetően nagyon hasonlóak az oldalak, így nagy különbségekkel nem fogsz találkozni. Alapműködésük, logikájuk egyezik. A személyzeti tanácsadóknál külön bontott kategóriában láthatod az információkat, úgy is mint álláskeresőknek és munkaadóknak.

Az álláskeresőknek rovaton belül a cég álláshirdetéseit találod. Lehetőség van hírlevélre való feliratkozásra. Nagyon kényelmes tud lenni, hogy a kiválasztott területek kapcsán rögtön a posta fiókodba kapod a friss, aktuális állásokat.

A másik lehetőség itt a regisztráció. A regisztrációval egy adatlapot kell kitöltened, amivel a cég adatbázisába kerülsz be. Így ha keresésük van, akkor ott rögtön megtalálnak, illetve ha az egyik megbízó cégük kért adatbázis hozzáférést, akkor Ők is megtalálnak Téged.

Ezen regisztrációk alkalmával, nem csak egy önéletrajzot kell csatolni és e-mail címet megadni, hanem egy adatlapot kell kitölteni. Miért is van ez így? Sok fajta, típusú önéletrajz létezik, így ha mindenkinek csak önéletrajzot kellene csatolni, így nem biztos, hogy mindenkiről egységes, minden információra kiterjedő adathalmaz lenne. A regisztrációs adatlap biztosítja, hogy minden fontosabb információ rólad meglegyen. Segít abban, hogy nehogy kihagyj magadról valamit!

 

Sőt lehetőséged van itt is regisztrálni itt, vagy elküldheted önéletrajzodat a hr@jobtraining.hu címre.

 

VÁLTOZTASS! Éld a jelent, tedd le a jövőd alapjait, hogy holnap már a céljaidnak tudj élni!

 

Sikeres álláskeresést!

Kiknek tudok segíteni

Kismamáknak

Állás tréning kismamáknak

Munkaadóknak

Munkaadóknak

Iskoláknak

Iskoláknak

Felíratkozás hírlevélre:Álláskeresőknek    |    Munkaadóknak    |    Iskoláknak    |    Blog    |    Vélemény    |    Bemutatkozás   |    Kapcsolat

Kövessen a Közösségi oldalakon!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Instagram

Általános Szerződési, -felhasználási feltéltelek és Adatvédelmi nyilatkozat