Kattintson ide a bejelentkezéshez!   |    Regisztráció   |    Facebook

Álláskeresési technikák – álláshirdetések


 

A számodra legjobb állás megtalálásához több technika is rendelkezésre áll. Most, talán a leg kézelfoghatóbbal foglak megismertetni az álláshirdetésekre való jelentkezéssel.

Az elmúlt 15 évben rengeteget változott az álláskeresés mikéntje. Régen még az újságos standokhoz rohantunk megvenni a friss Expresszt. Karikáztuk a számunkra potenciális hirdetéseket és lelkesen telefonálgattunk vagy adtuk fel postán a kézzel írt önéletrajzot még fogalmazás szerű formátumba.

Napjainkban már szinte minden elektronikusan megy. Így az internet világát kihasználva tudunk böngészni az álláshirdetések között. Elektronikusan tudjuk elküldeni a pályázati anyagunkat, ami lényegesen meggyorsítja a beadást.

Több gyűjtő portál is van már ahol szakterületi bontásban tallózhatsz a céljaidnak megfelelően az álláshirdetések között. Mindenki saját tetszése, szimpátiája alapján is kiválaszthatja, de talán, ami a legtöbb portál ajánlatát gyűjti a jobmonitor.hu

Itt tevékenység és térség szerint is kereshetsz. A földrajzi kategória mellett ott van, hogy adott városban hány aktív álláshirdetés van. A tevékenységek kiválasztása után pedig a jobb oldali sávban látható melyik tevékenységet választottad, de megjelenik a teljes tevékenység lista a könnyebb navigálás végett. Középen pedig blokk szerűen helyezkednek el a konkrét hirdetések bevezető sorai, megjelölve, hogy melyik cég hirdet. A hirdetésre kattintva pedig közvetlenül a hirdető cég oldalára irányít a portál.

Továbbiakban még ezeket tudom ajánlani, ami a 2017-es statisztikák alapján a leglátogatottabbak: Profession, Workania, Jobline, Jobpilot, CV online.

Ennek a technikának az az előnye, hogy aktív keresése van a cégnek. Tehát jó helyen jó időben küldöd el a pályázatodat.

Hátránya, hogy mivel aktív keresésről van szó, így biztos többen pályázzák meg. Egy-egy hirdetés esetében nem ritka a több száz jelentkezés! Javaslom, hogy a hírlevelekre is iratkozz fel, hogy rögtön a posta fiókodba érkezzen az általad kiválasztott állás hirdetés.

 

VÁLTOZTASS! Éld a jelent, tedd le a jövőd alapjait, hogy holnap már a céljaidnak tudj élni! (JobTraining)

Sikeres álláskeresést!  

Kiknek tudok segíteni

Kismamáknak

Állás tréning kismamáknak

Munkaadóknak

Munkaadóknak

Iskoláknak

Iskoláknak

Felíratkozás hírlevélre:Álláskeresőknek    |    Munkaadóknak    |    Iskoláknak    |    Blog    |    Vélemény    |    Bemutatkozás   |    Kapcsolat

Kövessen a Közösségi oldalakon!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Instagram

Általános Szerződési, -felhasználási feltéltelek és Adatvédelmi nyilatkozat