Kattintson ide a bejelentkezéshez!   |    Regisztráció   |    Facebook

Álláskeresőknek

 

 

Jó állást találni nem könnyű, de nem is lehetetlen!

Nem állítom, hogy könnyű. De nem lehetetlen! Lehet, hogy több kudarcon túl van már. Lehet, hogy még csak most kezd neki. Egy kis szakmai segítséggel lerövidítheti a célba érés idejét!

 

Álláskeresői regisztráció

 

Kedves Álláskereső! Az alábbi adatlap kitöltésével a JobTraining Kft. álláskeresői adatbázisába kerül be pályázati anyagod! 

Amennyiben regisztrálsz, amely ingyenes! Már is alkalmaztad az álláskeresés egyik fontos gyakorlati lépését! Regisztrációddal hozzájárulsz, hogy releváns állásajánlat esetén megkeressünk, a megadott elérhetőségeiden!

 

 

Karrier coaching

 

Egyre többet lehet hallani manapság a coach, coaching kifejezéseket. Bár egyre elterjedtebb, még mindig valahol gyerekcipőben jár itthon és sokan nem igazán értik, hogy miről is van szó.

Bizonyára mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, problémába (munkahelyi, családi, párkapcsolati), ami kellemetlen volt számunkra, és nem láttuk a kiutat. De az is gyakran előfordul, hogy nem tudjuk, mit tehetnénk azért, hogy elérjük az álmainkat, céljainkat, így aztán egy helyben toporgunk. Az ilyen helyzetekben tele leszünk kétségekkel, stresszel, félelemmel, szorongással, önbizalmunk csökken és mintegy csapdába kerülünk. 

 

 

Ingyenesen letölthető anyagok

 

Ingyenesen letölthető anyagok.

Gondolom Neked is kellett már írnod levelet! Gyorsan, könnyen ment? Ültél már tanácstalanul a gép előtt, hogy vajon milyet is írjak? Révbe értél vele, behívtak egy személyes interjúra? Ugye nem olyan könnyű írni, pláne ha az ember nem ezt gyakorolja napi szinten. Töltsd le ingyenesen az anyagot, hogy Te is tudd azokat a támpontokat, ami a sikeres levél íráshoz kell!

 

 

2 napos gyakorlati tréning

 

Vajon, melyik út vezet a céljaim eléréséhez?

Mindenkinél más és más lehet a megoldás. Van, akit az egyéni konzultáció inspirál, van, akit a csoportos tapasztalati tanulás visz előre. A 2 napos gyakorlati tréning azoknak való, akik ki akarják használni a közösség én-formáló erejét, hogy minél több területen tudjanak fejlődni és előre lépni.
„Mond és elfelejtem, mutasd meg és megjegyzem, engedd, hogy csináljam és megértem” (Konfucius)

 

 

Karrier tanácsadás

 

Karrier tanácsadás: a személyre szabott útmutatás a sikerhez

Amennyiben a tréninget túl hosszúnak találja, vagy úgy érzi, hogy egyedül jobban ki tud bontakozni, kérjen karrier tanácsadást! Ez történhet Budapesten személyesen vagy e-mail-en, Skype-on.
Kiknek ajánlott a karrier tanácsadás? Azoknak ajánlom, akik szeretik, ha kifejezetten csak velük foglalkoznak, és könnyebben átlátják és felmérik a helyzetüket, ha más személyek nincsenek jelen a konzultáción.

 

 

Önéletrajz és motivációs levél konkrét álláshoz

 

Az önéletrajz olyan, mint egy boltnak a kirakat

Az önéletrajz nem más, mint egy reklámfelület önmagunk értékesítésére. Egy olyan kedvcsináló, ami felkelti az érdeklődését a leendő munkáltatónak. Egy olyan hirdetés, amivel rávesszük arra, hogy behívjon egy állásinterjúra, és szemtől szemben tudjunk találkozni. Ezért nem mindegy, hogy egy önéletrajz hogy néz ki, és milyen tartalommal bír. Szakértő támogatással jobb benyomást tud tenni.

 

 

Főpróba csomag

 

Főpróba. Utolsó esély a felkészülésre.

Egy főpróbán minden ugyanúgy zajlik, mint élesben. Nem csak előadók vannak, hanem nézők is. De van egy fő különbség: itt még van idő a felkészülésre, és ki lehet javítani a hibákat. Aki még nem járt állásinterjún, vagy túl régen volt és elszokott tőle, az könnyen kezdőnek, esetlennek tűnhet. Pedig sokszor pont ilyen apróságokon múlhat egy jó állás megszerzése.

 Pályakezdő vagyok!

 

Karrier építés pályakezdőként!

 

 Kiknek tudok segíteni

Kismamáknak

Állás tréning kismamáknak

Munkaadóknak

Munkaadóknak

Iskoláknak

Iskoláknak

Felíratkozás hírlevélre:Álláskeresőknek    |    Munkaadóknak    |    Iskoláknak    |    Blog    |    Vélemény    |    Bemutatkozás   |    Kapcsolat

Kövessen a Közösségi oldalakon!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Instagram

Általános Szerződési, -felhasználási feltéltelek és Adatvédelmi nyilatkozat