Vissza a múltba vagy előre a jövőbe?

Életed legfontosabb szerepére készülsz vagy már a kezedben is tartod a várva várt Lányod/Fiad?

A sok nehézség mellett csodálatos időszak! Nézed, látod, segíted gyermeked fejlődését és mennyi csodás pillanat vár Rád/Rátok!

A játék közben, talán nincs olyan Édesanya, aki nem gondolra arra, hogy mi lesz ha vissza kell már menni dolgozni.

Hova, merre? Mi lesz ha beteg a gyermek, hogy érek oda érte a bölcsibe, oviba, iskolába? Ki tud  majd segíteni? Csak pár kérdés a sok közül, ami egy Édesanyát foglalkoztat, mikor felmerül, hogy vissza kell térni a munka világában.

Nagyon intenzív munkatempót váltottam Édesanyai teendőkre 5 évvel ezelőtt. Hirtelen nem is tudtam, fogdtam fel milyen új világba cseppentem. Majd összeszoktunk és imádtam minden percét. De az idő könyörtelen és csak úgy elrepült az a két év, mikor vissza kellett menni dolgozni!

Vannak olyan szerencsések, akik visszatudnak menni a szülés során ott hagyott munkahelyre. Mert a sok rém hírrel ellentétben vannak bizony ám ilyenek is!

De mi van akkor ha már nincs is meg a munkahely, nem tudunk oda visszamenni? Mit csináljak? Milyen munkát keressek?

Ezek komoly kérdések és hosszútávon befolyásolja a jövőnket, hogy mit döntünk!

Minden állás keresőnek fontos, hogy profin tárgyaljon az interjún. De egy Édesanya valójában nem csak a maga, hanem az egész családja nevében tárgyal! Mert bizony ez kemény tárgyalási helyzet! Az interjún a jövődről tárgyalsz! Tessék komolyan venni!

Tűzd ki a célod, tegyél érte, akár csak kislépéseket, de tegyél érte! Ha tudod mit szeretnél könnyebben érsz célba!

Related Posts