Az információ hatalom

Te honnan gyűjtöd a legtöbb információt egy adott témával kapcsolatban, ami érdekel?

„Az információtudás, az információ hatalom.” Az ember történeti fejlődése során az információ mindig meghatározó tényező volt. Napjainkban az információ birtoklása létszükségletté vált, hiszen az információs társadalom kialakulása szempontjából elengedhetetlen követelmény az ahhoz való gyors hozzájutás.

A klasszikus idézet szerint az „információ hatalom, ha jól használod győzelem”. Sőt tovább megyek nem csak az információ hanem a tudás is. „A tudás hatalom” – hallhattuk az elmúlt évtizedekben sokszor és sokféleképpen a híres újkori filozófus, Francis Bacon szállóigéjét. Nem elég elolvasni és tájékozódni, értelmezd, tedd magadévá a gondolatot és használd, hasznosítsd.

Nem szabad elfelejteni, hogy az időben megszerzett információ és tudás még nagyobb erővel bír, hiszen mint máshol és máskor is az idő fontos tényező!

Az álláskeresés kapcsán nem elég, ha tudod, hogy kell megírni egy önéletrajzot, motivációs levelet. Hogy és mit kell mondani egy állásinterjún, hanem ezeket a gyakorlatban kell használni! NEM sablont, hanem saját magadra kell szabni!

Az alábbi helyeken tudsz információt szerezni és ha személyre szabott tanács kell, keress személyesen az megadott elérhetőségeken.

Honlap: http://jobtraining.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/JobTraining.hu

Twitter: https://twitter.com/JobTrainingHu

Google+: https://plus.google.com/u/0/b/117151977834019369894/11715197783401936989…

Itt nem az elmélet számít, hanem a gyakorlat!

Sikeres álláskeresést!

Related Posts